Stress

Sitter hemma hos Jasmine nu ofiaxde. Vi har nyss fixat hennes naglar (bild kommer sen) och nu ska vi fixa oss för utgång :') Har lite bråttom nu, ska möta upp brudarna om mindre än två timmar IHH... men vi hörs innan vi går, kyss!

Före:

När jag väl håller på..

Så tänker jag ladda upp bilder från när jag målade Carolinas naglar. Hon har alltså.. Skitsnygga naglar naturligt, det ser nästan ut som lösnaglar. Lucky her! =)
Såhär gör du "Hawaii"-naglar:

Började med en gul bas, tog några lager så jag var säker på att det skulle vara lysande gult. Sen använder jag en liten avklippt bit disksvamp, som jag använder till att dutta oranget över nästan halva nageln. Låt det torka och ta sedan röd och dutta väldigt lite i tipparna. Då får man den här "skiftnings"-känslan på naglarna. Det var steg ett, inte så svårt va? :)

Nu kommer vi till det lite mer avancerade, Blommor. Enligt mig så är det oerhört lätt bara man kommer igång, så ge inte upp :) Vi tar detta med blommer med lite paintbilder, lättare för mig att förklara så.
Så gör du blommor:

Du lägger fem "prickar" så som jag gjort med rosa på vänstra bilden. Sedan tar du en vanlig spetsig tandpetare och "drar"(som jag visat med gult) den rosa pricken in mot mitten (gröna pricken är mitten alltså). Så gör du med varje rosa prick, så blir det som på högra bilden. Enkelt och det går väldigt snabbt när man väl kommit igång!

Sedan var jag nästan klar med Carolinas naglar, men jag la till några gröna blad bredvid blommorna. Tyvärr tog jag ingen bild på det. Men om det här med blommor var lite svårt att förstå, så kan jag säkert fixa en video på det senare ;)
Jasmine.

Dress to impress



Kolla in dessa snyggingar! Och nu pratar jag inte om tjejerna utan klänningarna hehe :') Alla tre kommer från Nelly, kostar något runt 500 lappen. Skulle inte tacka nej till en av dessa direkt, mums.

/My.


Pierca nageln? - Japp!

Låter konstigt, men jo du det finns redskap till att köpa för att pierca naglarna. Så det är alltså inget jag bara hittat på med nål och tråd. =)
Kanske lättare med bilder än att behöva förklara..
Så här piercar du naglarna:

Det finns en speciell "borr" att göra hål i nageln med, den snurrar man tills "borren" är igenom. Vilket inte tar så lång tid och det är inte alls svårt.

(Hehe lite skabbiga naglar och nagellack överallt!) Sen her du i "smycket", så var det klart! Enkelt om man bara vill göra något snyggt med naglarna snabbt. =)
Jasmine.

Rise and shine!

Gaah pappa väckte mig fucking 10, palla! Fel att låta mig sova när det är lov?! morr. Har nyss ätit frukost och nu ska jag snart ta ett långt jävla bad och fixa till mig. Sen vid fyran ska jag in till stan :') Har inte mycket att säga nu så vi hörs sen innan jag åker eller nått, pussen ♥



My.


Tired


Helt dödstrött. (Skäms ju för bilden..) Ska bara skriva klart här, och äta sista mackan - Sen är det hopp i säng! Fyfan vad skönt med lov säger jag bara. FY FAN.
Förresten, världens skönaste halsduk ägs av Jasmine fucking Johansson. Kommer från Thailand, och är übermysig. (På bild)
Iallafall.. nu orkar jag inte. Hörs imorgon! =)
Jasmine.

Pumpkin

Har suttit och slitit med en pumpa jävel i typ 1 timma som pappa köpt -.-'
men såhär blev iallafall resultatet...

My. 


Nails



My.

Make ‘em say my name

Det har varit mycket fram och tillbaka idag... vaknade hos jasse, åkte hem och tog en dusch, åkte in till stan igen och sen hem igen, suck. Verkar som om det är många som ska ut ikväll, jasse tillexempel. Men inte lilla jag, kännde inte för att gå ut ikväll, istället hade jag tänkt sitta inne och ta det lugnt för första gånen på hela lovet. Låter faktiskt välldigt bra! Men imorgon då kör vi! ;)

Ny inköpt:

Nailfix från syssla runt 30:-


från ur&penn 25:-/st

/my ♥

Farväl

Nu ska jag springa över till Moa. WOHOOOO.

(Om inte My uppdaterar ikväll, hör av er till mig så hämtar jag basebollträt!)
Jasmine.

Friday night

To-do-list:
Bestämma kläder
Duscha
Fixa mig
Ringa Madde/Moa
Messa Älskling <3
Skaka rumpa

Ska bara fixa de kvarstående då, så uppdaterar snart =)
Jasmine.

 


Snusk-gubbar

Snuskgubbe 1:

Klarar inte av det här, P GUBBAR ÅT HELVETE. (Bör göra en sån grupp på facebook!)

Snuskgubbe 2:

Daniel Kho:

Hmm.. Snuskgubbar åt helvete.
Jasmine.

Diamond pump

Den här hottien kommer från bianco och kostar 500 kr, mums.


Jag vet att jag suger på att uppdatera, men jag har inte varit hemma på hela veckan... bortförklaring hehe :') Nej men jag ska verkligen försöka bli bättre på att updatera nu när Jasse för en gångs skull skriver haha. Har varit på bodaborg och blivit ihjäl skrämd av monster ikväll, ogilla knappen på facebook? huvva. Sen blev det myskväll hos Jasmine med nachos och film, gillas mycket :)


/m.


='(

Jag är så ledsen... Jag är.. Ledsen. Jag har fått fler än 2309 humörsvängningar de senaste minutrarna.. Jag mår inte bra. MIN RÖVPAPPA HAR TAGIT MITT GODIS. HERREGUD han lämnade TRE, alltså TRE(!!) kvar till mig!?!?! VAFAAAAAAN tror han att jag är gjord av pengar och generöspartiklar eller!!!
Åh fyfan jag är så ledsen och sur och arg. Och eftersom jag behövde något sött (SOM MIN PAPPA TOG FRÅN MIG! FRÅN MITT LIV) så firade jag det med varmakoppen.. Och förresten, visst suger My på att uppdatera? DU SUGER! OK kanske jag med, men inte lika hårt som My! Ok nu måste jag sluta skriva innan jag skriver något för dumt. Vill inte skriva heller, VAFAN hejdå ska faan f89djdk :@

HÄR HAR NI EN FUCKING BILD PÅ VARMAKOPPEN KANSKE
Jasmine :@@@@@@

Godkväll

Kom hem för en stund sen efter att ha mött upp Rebecka, Moa och Jennifer. Imorgon blir det stan. Har inte mycket med att säga, förutom att jag & min piercing firar 1 år idag! (27/10)
En liten syn av vad jag tog på mig idag;


Sitter och filosoferar lite.. Ibland får man bjuda.

091027

Sorry, anledningen till att jag inte kunnat skriva är att jag har städat, hela dan igår! Eller ja, sen kom Carolina förbi och gjorde middag med mig, viiiii är bäst på att laga mat. God tacos blev det, och till efterätt blev det marrängswisch (?) Iallafall, tror jag kör på denna outfit ikväll om det inte blir för kallt:


Tokio hotel på väggarna - Ja, det blir röj i mars =)
Svart baslinne  H&M
Svart oversize tunika  Zoul
Lackleggings  Rut m.fl
Grå kofta(?)  H&M
Klocka  ?
Kedjehalsband  H&M
Jasmine.


Söndags shopping


Dagens shopping;
Örhängen Gina tricot 59:-
Bästishalsband Glitter 69:- 
Silvriga örhängen Ur&penn 25:-
Guldiga örhängen Ur&penn 25:- (Close-up bild i höger hörn nere)
Grå mössa Gina tricot 59:-
Svart stickad tröja Gina tricot 149:-

Äntligen allt skördat på Farmville PUH. Shopping från Lördags kommer säkert upp imorgon, är för trött nu för att redigera och joxa till ett till inlägg efter detta, så nu ska jag ta och skvätta bort sminket och borsta gaddarna, sen blire sängen!
& äntligen har jag och My, efter 11 år skaffat bästishalsband :')
Jasmine.

Hej sär!

Haha vi tog lite fler bilder igår, "okej, nu är vi seriösa"...



sne tjej



cool - för er som inte fattar :')


Myskväll!



Just nu sitter vi hemma hos jasmine och töntar oss :') Vi har laddat med chips och saft och så och hade tänkt att sätta oss och kolla på någon film nu, MYS. Sen ska jag sova här inatt, så ni lär väll få höra fler konstigheter från oss ikväll, det är illa hur vi är när vi är tillsammans... men men, kan man annat än älska oss? :')


Fantast bootee


Från Bianco 1200:-
Jasmine.

091024

Kör ett snabbt inlägg, My jobbar och har det säkert jättemysigt.
Jag ska in till stan nu och möta upp min käre mor, ska smöra lite för det är mycket som jag behöver nu; fondation, mascara, puder, mössa, vantar och kanske en ny jacka. Får se om jag hinner hälsa på My också då jag inte träffat henne sen i tisdags =( Can't be without her, just like a drugaddict can't be without drugs. Oj nu var jag kreativ :') Nejdå, men nu slänger jag upp några webcam bilder (som vanligt) och sen drar jag!

Dragkedjeleggins, på! Och helt ärligt så putar jag inte med läpparna, det är nog ljuset. (Som också gav en snygg hår-skugga)

091022

Gokväll! Jallie här som skriver, glömde berätta om imorse... Blir skrämd av att en man går utanför mitt fönster?! Hur kan det vara möjligt tänkte jag, som bor på andra våningen i en lägenhet.. Sen kom jag ju på att dom har satt upp ställningar utanför mitt fönster, ni vet såna när dom ska upp på lägenhetstak och renovera så måste dom lägga ställningar så de kommer upp (vild gissning men förmodligen så har jag rätt) Ni förstår säkert inte, höhö ;)Har iallafall precis vart hos Moa och pluggat, vilket inte gick så bra.. Vi satt bara och skrattade och ladedidadooo! Nu är jag hemma och sitter i min schöön-schööna IKENT-tröja och mina rosa Paul frank shorts, och så har jag precis tagit mig en liten kvälls-Bärry, SÅ HÄÄRLIGT LIVET KAN VARA.. Not! Har en debattartikel som ska in imorgon, varför sitter jag ALLTID, alltid i sista sekund och stressar ihjäl mig? Lär inte kunna sova förren två inatt heller, så bäst jag skyndar mig nu för att få mig liiiite sömn iallafall (I need it, believe me!) Avis på dom som har möjlighet till att sova nu då...
 
Glömde att jag bröt tummen idag också.. ='(
Jasmine.

091022

Tjo, säger jag med en morgon-andedräkt. (ueh?).. Iallafall så satt jag uppe till två, halv tre inatt och pluggade (anledning till att jag inte uppdaterat) då jag har 2 prov idag, i mina BÄSTA ämnen (Ironic)... SO och Spanska, kul va? :)
Ja hur som helst lär jag kunna en hel del om Andra världskriget och allt vad det innebär, slukar i mig mina faluknäcksmackor och startar med ett glas Proviva: Blåbär samtidigt som jag hoppas på att jag klarar av den här dagen..
Börjar 09:05 så jag tror jag måste lägga på en rem nu, här har ni en ful morgonbild.

Slurp.
Jasmine.


Plugghästen

Okej, vi är inte direkt världsbäst på att uppdatera, men det kommer... allt tar sin tid :') Hela idag har jag suttit hemma och pluggat, skulle egentligen ta svininfluensavaccin, men det fanns inget kvar för dagen när vi kom dit... tack gud! Gillar inte riktigt sprutor. Har engelska prov imorgon och känner en ganska stor press på mig, måste få välldigt höga betyg om jag ska nå MVG iår, är välldigt nära, men det krävas en del, suck. Ska gå och lägga mig nu och ladda, mycket som står på spel haha. Hoppas att jag somnar i tid idag... less på att sova 1-3 timmar nu "/ Godnatt sötisar <3 


Sämst.

Gosh... Vi har haft igång bloggen i vadå, typ en vecka? och jag har redan börjat bli inaktiv! Hann inte ens bli aktiv, skäms. Men nu bloggar jag iallafall :') Hade typ inget val, hade jag inte gjort det idag heller hade väll Jasmine ätit upp mig eller nått, inte att leka med.

Var på stan med snyggingen her self och kollade på utklädnad och sånt till halloween idag. Jag har bestämt mig för att vara djävul så jag har inköpt en sån här öhhh... gaffel (?) haha, och ska köpa horn och sånt stuff sen. Det ska jag kombinera med svarta eller röda naglar, röda läppar och ett svart fodral tillsammans med ett par heta klackar (såklart), MUMS.

Måste börja plugga nu om jag ska fixa godkänt på de kommande proven den här veckan, so i better get strted... suck. Håller hoppet uppe, bara den här veckan sen är det LOV! Längtar. Men vi hörs, förmodligen imorgon.. bye!

 


091017

Tjo bre! Blev inget skrivande för mig i går för att jag firade pappa och att jag inte var hemma så mycket (men varför My inte skrev vet jag inte :o)
Idag har jag planerat att sola lite, men det får bli snart. Har precis vart och köpt lite småting, blir väl bilder på det ikväll ;)
Efter att jag solat blir det nog ett litet bad, och senare ska jag tassa iväg till Moa där jag finner både Moa och Linnea, det blir film, Drag me to hell.
Söndagar


Myskläderna  (Nej, inga lösnaglar =))
Jasmine.

091016

Godkväll våra få läsare! (Men vem kommer egentligen läsa detta på en fredagkväll..?) Iallafall så ska jag ut nu och möta Madlejn och vi ska ta en vandring till Josefine och där kommer våra brudar sitta :)
Ni får några töntbilder för sen måste jag rusa. Madde har tagit fram sina hårda ord och kallar mig för dumsnut nu.


"Åh ta mig på fullaste allvar och säg hur mycket fjortis jag är!"
Inte fullt seriös, pusshej!
Jasmine

Nailfix

Hej allihopa, My här! Ja som Jasmine sa i tidigare inlägg så hade vi tänkt gör ett nytt försök med att blogga, och faktiskt vara aktiva den här gången, vi får de hur det går :') Jag har egentligen inte mycket att säga om min dag eller så, har suttit hemma sjuk. Men jag hade tänkte komma med ett litet tips på hur ni kan få längre, finare och starkare naglar på kort tid, enjoy!


* Du börjar e.v med att göra rent under naglarna eller ta bort nagellack o.s.v
* Häll sedan upp vatten i en balja och pressar i en klyfta citron
* Lägg i händerna och vänta ca 5 - 10 min
* Upprepa ca 2 gr i veckan i minst 1 månad

Klart!
(Detta rekomenderas ej om du har öppna sår på händerna.)
Nu undrar ni kanske varför man ska göra såhär, men det är så att vitaminerna som citronen innehåller ger näring som stärker naglarna gör dom glansigare och gör också att dom växer lite fortare, välldigt enkelt och lätt :)

091015


Enkelt klädd med en hel del accessoarer, glöm inte att tilläga de vanliga(originella) silver/guldringar så händerna och armarna blir full av glimglim!
Håret kan gärna få en liten mittbena, dock inte med hängande lugg utan gör gärna in/utbakta flätor så håret inte faller i ansiktet, det som också går är att "rulla" bak en "slinga" på varje sida av luggen.
Eller... så gör ni hur som helst! Just my tip for today.
Jasmine

1:st

Godkväll! Jag(Jasmine) och min superbra-a My har startat om på nytt, tagit bort gamla bloggen och nu skapat ny. Vi planerar att verkligen vara aktiva nu, och kan ju tillägga att denna design bara är tillfällig..
Med tanke på att vi verkligeeeen vill vara aktiva.. så varför inte få det överstökat och ladda upp en bild på dagens outfit? Vi gör så! :)

(Grå)Stickad @ Lindex och ("Blå")Jeans @ Cheap monday.
Eh.. Jag är en riktig skevis. "LOL" :')
Nu blir det till att plugga (klockan är tjugo i ett, men det behövs!) och sen ta mig en kort sömn.. Som jag tagit mig nästan varje natt i veckan.. Idag somnade jag på skolan över fem gånger.. Skäms :$

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0