Sov dags!

Har inte hunnit tagit bilder på det jag har köpt än, jag gör det imorgon istället... oj dejavú! Haha nej men den här gången ska jag verkligen försöka att göra det, notera försöka ;) Hade tänkt gå och lägga mig nu, är så trött att ögonlocken faller ihop. Imorgon vet jag inte vad som händer... jo! Jag ska tvätta, eller bokade jag tid? fan. Jag vet inte, aja jag får kolla det imorgon för nu ska jag sova :')


Natti natti sötnosar <3
My.

I'm off..

Har just fixat mig och nu så ska jag snart gå ut till bussen och åka in till stan med Lilli. Vår plan var att vakna åtta så att vi kunde vara inne i stan när det öppnade men min väckarklocka har aids så när jag tryckte på snooze så bestämmde den att jag skulle få snooza hur länge jag vill, damp. Men nu måste jag gå, uppdaterar sen med bilder på det jag köpt!

 
My.

Utlandssamtal...

Haha trotts att Jasmine är i Thailand så är hon typ bättre på att uppdatera än mig, hehe. Men jag har iallafall nyss pratat med henne i telefon, damn vad jag saknar henne! Allt var iallafall bra, hon ville jag skulle hälsa alla, så ni som vill ta åt er får väll göra det haha :') Var med Emelie och en massa folk hos henne igår, vi gjorde inget speciellt men vi hade ändå jätte kul :) Idag ska jag bara ta det lugnt och ladda för imorgon, då blire MELLANDAGSREA!! :D

 
My.

HELLO

Hejhej, hmm jaa vad ska man s'ga, firade julafton med fotmassage =) hahaha! My, mitt korrekta nummer> 08 6885 0212 s[d'rja! Ja. handlat som fan, ;h... druckit p[ starbucks, 'tit [p swensens/ vad ska man s'ga ++!? ja det blir bilder n'r jag kommer hem =) p[ tisdag ska hela sl'kten [ka upp till bergen d'r vi har stuga och sova, vi ska 'ven fira ny[r tillsammans. sen efter det ska vi till havet, kanske huahin. hoppas p[ att endast inte ligga p[ en strand och fixa mig malignt melanom eller vad det heter, utan ocks[ ta en titt p[ klippor, grottor och f'rgglada fiskar! Vi f[r se, och bilder kommer somsagt! Saknar er allihopa, t'nker p[ er hela tiden! Pussssssssss fr[n thailand. 

PS. My, att t'nka p[ n'r du ringer 'r att jag 'r sex timmar fram[t, allts[ n'r klockan 'r 12:00 d'r s[ 'r klockan 18:00 h'r. DS. =')

Jasmine.

Flåt..

Okej ja jag suger på att uppdaera och vi tappar alla läsare tack vare mig FÖRLÅT :') Men det är så mycket som har hänt på sista tiden att jag inte har haft någon ork, vilja eller tid till att skriva. Jag ska bli bättre jag lovar, men jag har en del saker som måste redas ut först. Saknar för övrgit Jasmine som en jävla möglig brevlåda, KOM HEM! Ska ta och ringa bruden snarast <3 Sitter just nu hos Issa och ska mysa ner mig i sängen med typ en film eller nått... skriver imorgon eller något när jag kommer hem. Pussss

My.

hall[ hej fr[n thailand haha

Bra att tanjentbordet 'r helt konstigt, alla grejer 'r p[ olika plats och sista bokst'verna funkar ju inte, som ni ser./! oj +( hahaha hjelp ska nog undvikasmilisar d[ det 'r sv[rt att g;ra dpm normala. JAJA f;rs;k TOLKA texten om ni kan s[klart..
Har vart i bankok tills idag, shoppat som en gris. FYFAAAAAAAN va ni ska va avis allts[ shit omggggg +( >( :) haha. ass[. HAHAAAAAAA FUCK YOOOOOOOOOU JAAAAAAA!!!!!!!!!! har k;pt flera par skor, 5 tror jag. 6 kansker vene!!! vi f[r se sen HAH. jaja omg vad det blev jobbigt att lsa texten.
'r i korat nu iallafall, hos en av mina mostrar. ska till v[r "sommarstuga" e \\\ i bergen imorgon i n[gra dagar. sem vet jag inte.
JAJA jag m[r bra osvosv pengarna 'r intes lut. skitvarmt h'r s jag n'stan ger upp.
puss! juste mitt nummer till my>\: 0868850212 trorjag. mm prova det +) :) puss!

Hade nog ingen annan bild :')
Jasmine.


The greatest healing therapy is friendship and love.

Jag har inte haft någon ork att blogga de senaste dagarna p.g.a att jag har legat hemma med feber, en rinnande näsa och torrhosta, men nu börjar jag att må lite bättre och för att se till så att inte alla läsare försvinner nu när Jasse är i Thailand så får jag skärpa mig.. Ligger just nu i sängen och dricker te och kollar på OTH och så har mina dagar sett ut de senaste tre dagrna. Ska försöka dra mig till skolan imorogn så jag inte missar mer, TRE DAGAR KVAR!! :D


My.

Sista kvällen!





Resten av bilderna håller vi för oss själva ;)
My&Jasmine.


Tröttare tjej..

Sitter hemma hos Jasmine nu, har nyss ätit frukost och nu så ska jag och moa som sov här snart åka hem så ska Jasmine typ packa och sånt.. damn vad jag kommer sakna henne ;( Vi hade iallafall en rätt lyckad ikväll igår, lite bilder togs det med.. ska ladda in dom i datorn nu så kika in om en liten stund! ;)

My.

WHOOP WHOOP

Nu sitter jag här återförenad med bästaste <3 Vi håller på och fixa oss och så nu, ska snart åka till Moa och laga mat och en massa mys :') Senare ikväll blire kanske utgång, vi får se.. Sover här ikväll också, mys! Men vi lär väll skriva när vi kommer hem eller imorgon, har med mig kameran så det kanske blir lite bilder också ;) Känns som jordens undergång att Jasmine ska lämna mig i kalla sverige i en månad ;( Men vi får göra det bästa av kvällen nu innan hon åker!

 
/My


Hehe

Idag var det lucia, vi slutade lite tidigare än vanligt också.

Nu ska jag över till Moa och plugga lite, med i väskan finns kameran, pepparkaksdeg, chaithé och så får jag inte glömma datorn.
Ikväll blir sista kvällen i Östersund på länge, så den ska jag ta vara på. Miihihi våra planer avslöjas senare :')
Jasmine.

Packa

Usch har mycket att göra nu, men det mesta är avklarat i skolan! Nöjd är jag, mycket nöjd. Nu är det bara kvar att packa, städa, göra SO fördjupningen och umgås med mina pinglor innan jag tar väskan och drar! Åker alltså på lördag vid 17-tiden till stockholm för att sova där en natt, och sedan åker jag till Thailand någongång på söndagen. Bra det låter att jag inte ens vet tiden vi åker på söndag men jaja =)

En sån här har jag, fast lite snyggare! Gör det liiite roligare att packa då.
Sen, så skulle jag behöva oerhört mycket tips om vad jag kan fördriva tiden med på planet i ca 11 timmar?! Sova ska jag, det vet jag iallafall!
Jaja, natti alla som ska sova nu och inte packa!
Jasmine.

Ojoj

Vilken rolig blogg! Fattar inte varför ni följer den :) Men FET PUSS på er då. Lite av en olycks/lycko dag idag.
Dagen började med julfrukost buffé på kontorsvaruhuset, gratis för alla som köpt en kassa där och det hade mamma tydligen. Så det var väldigt gott och mättande, första frukosten på hela veckan skulle jag tro! Väl där så köpte mamma 3 lotter och jag valde dom (hehe understruket!) och vi vann en miniräknare och en träningsväska. LOL. Sen vann mamma 25% rabatt på toapapper.. LOL2. Jaja, bra start på dagen kanske (?)
Väl senare på skolan så gjorde ADRIAN (understruket!) sönder min teknik-prototyp på en säng. Förlåter dig. MEN sen, skulle jag visa upp mitt slöjdarbete (som ni ska få se sen) för honom och då råkade en av grejerna gå sönder! Som jag skulle lämna in =( Jävla adrian. (ok driver med dig)
Sen som en kliché, så upptäckte jag detta:



= asdasdasdlkadassdjaslkdsadaslksajd
Vill bara säga att äpplet inte var fräscht, ruttet och det rann saft från det. Så min väska var inte så mysig, och inte heller mitt vita flätade läderarmband. SKOJ!!!!!!!
Jasmine.


Internet jefl

Åhhh jag får damp på vårt nya internet! Det tog typ 20 minuter att komma in på blogg.se.. Allt går supersegt, när jag skriver så kommer bokstäverna upp typ 10 sek efter -.-' Det är inte ens värt att försöka ladda upp bilderna idag, då lär väll datorn typ krascha. Ska gå och lägga mig nu, är irriterad på allt och alla. Godnatt.

MEN MY KANSKE :@@@@@@

Opz..

Hade inget batteri i kamerna så den ligger på laddning.. Sitter och möblerar min lägenhet till hemkunskapen, ska gå in på IKEA och planera priser och sånt nu. Det ska in imorgon där av prioriteras det före bloggen så när jag är klar så fixar jag med korten. Men jag ska sätta igång så jag hinner klart.. Later!

Dagens låt så länge:

My.

Nej vadå inaktiv?

Ja jag lever, även om det inte verkat som så de senaste dagarna. I helgen fick mitt stackars internett aids - med andra ord funkade det inte som det skulle. Pappa har typ bytt operatör eller vad fan det heter så det har gått sniiiiiiigel sakta. Men nu är allt som vanligt (Y) Inte mycket har hänt de senaste dagarna, nu i slutet av terminen är det som Jasmine nog kan hålla med om välldigt mycket plugg... Lärarna har en tendens att sätta alla prov samtidigt så man får plugga dag och natt typ. Suck. Just nu sitter jag iallafall och kollar på Navy CSI, men så fort det är sluta hade jag tänkt att ta kort på lite smågrejer som jag inköpt och min tidiga julklapp från pappa, så kika in snart... i promise, it will be worth it! ;)


Jag saknar den här bruden nått sjukt! Men i helgen är hon bara min <3
/My.


=(

Ligger och badar i plugg, men men.. Bara att hålla ut dom här sista dagarna och sen blir det Thailand! Gud så jag längtar.
Eftersom jag inte hinner ta en massa bilder och sånt till bloggen just nu, så bjuder jag på bilder från pjäsen med klassen. Haha, bjuder skrev jag!

Jag och Johanna :)

Elin, jag, Johanna och Maja i big girls u are beautiful dansen. fan vad jag skäms.

Klassen, eller ja nästan hela.
Jasmine.

-

Förlåt inaktiviteten och klagandet.
Men det är så det kommer vara ett tag nu framöver, för mycket i skolan, för mycket hela tiden.
Överbelastning hos mig då.
Jasmine.

03:49

Sömnlösa nätter. Jag vill inte falla tillbaka, inte nu.
Sovrumsväggar fylls av ångest och nätter blir oändligt långa.
Ni som tror ni känner mig, tror att jag kan ta vad som helst. Fråga mig hur jag mår först för en gångs skull, innan ni lägger stenar på mina axlar.
Jasmine.

Trött

Helt seriöst så kisar jag nu, jag ser suddigt och det är alldeles torrt i ögonen. Är skittrött så jag bordenog ta och sova snart. Skiter i att tvätta avsminket ikväll jag får skylla maig sjelv, oj oj ser inte ad jag skriver då jag blundar 60%& av min vakenhet (?) lol är jag full eller, fattar intevad jag skriver jsälv. haha jaja skärpning. Ska sova. Nu.

Tio minuter sen.

Några sekunder sen.
Hoppas allt är korrekt stavat och att folk ijaf fattar liiiiteee av tecten.
Jasmine.

Choklad.. någon?


När mamma och jag var på ÖB och köpte lite choklad.. Blev det rätt mycket. Dock inte till oss själva! :') Haha, vafan tror ni om mig :$
Nej men seriöst, i Thailand är det pissdyrt med choklad. Så vi köper med till vår släkt. Hahahaha så jävla töntigt det låter adalksdaksdaskdslda. Blir skitsugen på att ta.. lite.. :(
Jasmine.

Inköp


Våtsarvetter till Thailand. Mamma tjatar på att jag ska packa. (Redan?!)

Johanna hade världens bästa melon-lippsmacker från längesen och så hittade jag ett kit, med ett exakt likadant!

Nödvändigt roffaaroffaaaa

Jeansleggings från outleten. (Veromoda-kläder + mer med 80% rabatt!)
Jasmine.

Naildesign

Dessa var mina första nageldesigner. Den längst till höger var min allra allra första, därav den misslyckade blomman.
Jag är en tjej som verkligen inte har tålamod, men sen jag börjat gilla nageldesign och allt med naglar så har jag lärt mig att det kan ta en jädra lång tid att man nästan vill grina. EH haha jaja, ni fattar. :)
Jag började med naglar i somras, och man utvecklas snabbt kan jag säga er. Dock har jag en lång väg kvar, sen när jag ska till Thailand så ska jag kanske anmäla mig till en tredagars nagelkurs. Och därnere är dom asballa på naglar, seriöst. GRYMMA.

Ska köpa massor av nagel tillbehör nere i Thailand, allt från penslar till strass :'))))))))))))))))))))))99999999999
Jasmine

Nails, done!

Blev klar nu, haha segt! Gick helt okej, inte så snyggt som jag egentligen hade velat haft det. Men men, första gången behöver det ju inte vara dösnyggt.

Började med att ta bort gammalt nagellack

Tog bort smuts under naglarna, tryckte ner nagelbanden och filade naglarna

Började med den första till vänster som en basfärg

Var väldigt svårt att måla med den ljusrosa penseln, den var för "hård" så det krävdes flera flera lager innan den täckte helt.
Och ni som tänker "åh nej jag målade utanför" och sitter sedan och acetonar bort det som kommit utanför, det är onödigt. Måla utanför bäst fan du vill, för nagellack ska inte fästa på hud, alltså åker det bort efter du tvättat händerna ett par gånger. (Varmt vatten = bättre)

Tog den mörkare rosa och duttade små prickar (snyggare ojämnt!) på naglarna.

Efter de rosa prickarna tog jag den svarta och målade lite random runt, ta hjälp av någon leopard-google-bild så löser det sig. :)
Resultat:

Drog på två-tre lager top-coat för att det ska hålla riktigt länge!

Det som är bra med leopardmönstrade naglar är att man inte behöver vara så noga! "Eh va?" kanske ni säger, men eftersom leopardmönstret är så himla "ojämnt" och random så är det bara att kludda på, det ända du behöver är egentligen nagellack och en tandpetare. Så, jag säger alltså att det är väldigt lätt, och inte så pilligt som man tror. Och det kommer från mig som har en usel vänsterhand (är högerhänt). Dock blev det lite svårare då mitt svarta nagellack var på dödsstigen, ni vet när nagellacket är "kladdigt" som tuggummi, det blir små trådar överallt och det är omöjligt att måla med? Ja, nästa gång får jag se till att jag använder en ny svart och då kommer jag nog göra mönstret på lösnaglar då det är lite lättare.
Jasmine.


Nagel-time

Nu ska jag fixa naglarna och inspirationen kommer från en kissemiss

Undrar hur fan de här kommer gå.. Inte bra tror jag.
Jasmine.


Cirkus möller

Rätt händelselös dag.. Var med Anna idag efter skolan och följde med när hon klippte sig och färgade håret, as snyggt blev det! Åkte sedan hem och somnade såklart i soffan. Sitter just nu framför TVn och kollar på cirkus möller och kollar på min bby - Sean banan <3 Så jävla bäst!

My.

asdasdasdasd

Seriös rubrik. Sitter här nu.. Vet inte vad jag ska skriva. Men nåt ska jag skriva ändå.. Envis. Tänker. Hittar inte nåt att skriva om.. Fönar mina favisjeans för att kunna ha dom ikväll utan att frysa till is.. Hade inget mer att skriva just nu.



= (y) :)
Jasmine.


Shuh bre!

Jallie här! 9 dagar kvar till Thailandet! Puss på't :') Ska duscha nu, sen äta något och sedan fixa mig för att möta upp brudarna lite senare. Känner mig ändå lite stressad fasten klockan bara är fem.
Kvällens pepp-party-låtar finns på min spotify playlist broadway bt 090515, give it a shot. You won't regret it.

Ångra mig, ska tappa upp ett bad ist. Myz. Fastän jag är lite stressis.
Jasmine.


PAJ


Gjorde en sånhär nyss. - Ja typ mitt i natten när jag borde plugga till provet imorgon!
Skitgoooooh kan jag ju säga er! Lätt som en plätt för dig som inte är kocken i köket. Nu ska jag mumsa vidare!
NOM NOM! Jasmine.

Sry babes..

Har inte kunnat uppdatera något idag p.g.a att jag har varit på badet med Emelie, Boye och Kakan enda sen efter skolan. Det var jätte kul, var jätte länge sen jag var där sist <3 Har inte så mycket att säga ska sova nu, är helt slut! Men ni kan ju få dagens låt iallafall :')


My.

Todays style



Jasmine.

Jag + My = kaos


Häromdagen när vi var på cafe...

Gick det lite snett. (var lite värre innan, höhö!)
Jasmine.

Sitting in the school, as usual =)

Jajaaajaaa nu börjar min mattelektion. Saker börjar klarna, nu hänger jag med i plugget och peppar mig själv för att orka! Känns bra nu, känns oändligt jävla otroligt bra nu.


Anton luktar fis.
Anton H alltså.
Jasmine.

Boys II men

Ni har vell inte missat maskinens nya album på spotify?
Mums, lovet it!  /My.

Dagens julklappstips...

...Tandblekning! Välldigt enkelt och smidigt... kostar dock rätt mycket. Men passar att ge till i stort sätt alla och är nog en uppskattad pressent!


My.


Sömntuta

Haha förlåt att jag inte har skrivit något tidigare idag men jag var på stan en sväng och sen när jag kom hem så somnade jag på soffan hehe. Just nu så sitter jag och kollar på Grey's och ska snart ta en dusch och kanske fixa naglarna ;) Känner att jag egentligen måste typ städa, tvätt, plugga och en massa men jag orkar inte, som vanligt. Är så trött hela tiden och något otroligt skolless! Men som tur är så är det inte långt till jullovet :)

Dagens låt:


My.

Nu, GREYS!

Nu blir det Greys och ananas! Krossad ananas och ananasfanta, så himla gott. Men glömde visst fantan i frysen ett längre tag..

Mums.
Jasmine.

Update: Flaskan sprutade när jag öppnade den.. I sängen.. (Skulle lyssnat på dig My)

Underwears

Var till stan en väldig snabbis idag för att betala dansen, skönt att det blev gjort! Och sedan byta ett par dummistrosor! Jag vet att man inte får byta underkläder, men det stod xs på förpackningen och när jag öppnade den så var det M! Men som tur var så fick jag det bytt =)

3 för 2 @ Cubus
Jasmine. 

In school.

Rast nu. Blir spanska näst, UEK!


Bilder från idag. LÖL.
Jasmine.

Frotté morgonrock

En jätte bra pressent till farfar, pappa eller så... mycket användbart och kostar inte så mycket. Finns på de flesta affärer också :')


My.


Dämn

Vet inte alls vad jag ska skriva =( Men denna kväll blir det en skitmassa plugg också. Materiallära + matteprov imorgon. Försökte hitta på något bra inlägg men har alldeles för lite tid för att fixa ihop något sånt nu. Ska bara klara av de sista veckorna i skolan. Hålla ut, även om det krävs att tappa andan eller bryta ett ben så måste jag hålla ut.

Idag, detta. + svenskanovell. NU desperate housewifes. BUH BYE.
Jasmine.

All I want for cristmas is you

Ny kategori! Julklapps tips... perfekt så där till jul. Kommer att komma upp ett tips varje dag ända fram till julafton om vad du skulle kunna köpa till pappan, pojkvännen, syrran o.s.v, hoppas det kommer till någon nytta! :)

My.

Home at last!

Haha det var lite fail på mig och Linnea idag när vi skulle ta bussen hem... Vi skulle först gå och hämta hennes lillebror uppe vid lillsjö och sen skynda oss ner til bussen. Vi tog bussen ner för vi orkade inte gå, just nu vi klev ur bussen så såg vi hur vår andra buss åkte mot andra hållplatsen, så jag sprang över vägen men busschuffören sket i mig och körde ändå. Så då var vi fast där i tjugo minuter till tills nästa buss skulle komma, men tror du då inte att vi glömde bort tiden och inte märkte att bussen kom så att vi missade den med? Tredje gången gillt, vi kom med bussen, en och en halv timma efter att vi slutat typ ihjälfrusna och trötta. Länstrafiken + My&Linnea = ILLA.


My.

@school

Sitter just nu i datorsalen på min skola... har checkdag idag, då man själv får välja vilka ämnen man ska ha om man behöver jobba ikapp eller så. Jag ska just nu sitta och skriva på min svenska uppstats om Nattliv, men jag är typ klar och har inget bättre för mig så, varför inte passa på att blogga? :') Har egentligen inte gjort någon nytta alls idag, har mest suttit och flummat med Issa, haha. Hon är fail..

I: *Tittar på två tavlor ett bra tag och ser fundersam ut*... NU VET JAG!!!! Det är samma tavla fast uppochner :D
M: *Vänder sig och kollar på tavlan*... Ehh, nej?!
I: *Kollar på tavlan igen och ser ut som ett ännu större frågetecken än innan*

Ja hon är ju, ehhh.. smart, eller så inte. Vi har även spelat in några roliga videos som kanske kommer upp om de medverkande tillåter. Men jaja nu ska jag fortsätta skriva på uppsatsen, later!

My.

På skolan.

Vi har arbetsdag, pluggdag. Imorse kände jag verkligen lusten till att bara sova, skita i skolan och bara sova. Åååh jag är så trött. Så arbetstrött. Men eftersom vi har arbetsdag idag så måste jag nog passa på att jobba då jag måste bli klar med ganska mycket justnu..

Kul va! Nej, tjapptjapp.
Jasmine.

RSS 2.0