Allt är inte alltid som det verkar...

Vad ser ni på den här bilden?

Det står good eller hur... Ser ni något annat?
Ja det står faktiskt evil skrivet i vit, kolla noga så kanske du ser det. Anledningen till varför du inte såg det redan från första början beror på att good ses som possitivt och evil ses som negativt och din hjärna automatiskt snabbare snappar upp det possitiva. Större delen av folket läser direkt good, det är välldigt normalt. Att man först läser evil är dock mycket ovanligare... Jag läste konstigt nog evil först, men jag är inte så normal så jag är inte förvånad hehe :')

My.

GAH

Omg rompaaaaaah, måste plugga ihjäl mig närmaste veckan, så uppdateringen från mitt håll kommer svida lite, men försöker! =(

SERIÖST VILL BARA OPERERA MIG! JÄVLA ÄCKEL =)
Reminder;
Köpa pris till bloggtävlingen (SOM SKULLE VART FÖR LÄNGESEN snåljåp!)
Betala dansen
Extra träning Emmas street (TA ME FIKA =D)
Skriva klart i slöjd loggboken
Ta mig till outleten innan det tar slut! FAN.
Göra klart slöjduppgifterna (FÖR helvete hur kunde du glömma!)
Göra klart svenskahäftet (två veckor försenat jasmine för satans jävelskap)
Lämna tillbaka trosjäveln (FEL FITTSTORLEK FAST DET STOD MIN STORLEK JÄÄVLA ÅÅÅH HAR INTE TID FÖR DET HÄR!)
Lämna in slöjd 3/12
MA prov 3/12
ENG prov 4/12
Deadline, betyg sätts 7/12
Svenska novell klar 7/12
Redovisning; Teknik 8/12
Thailand 13/12
CAN'T HANDLE THIS. Fan vad jag bara vill ut och springa. Springa springa springa, springa av mig stressen, paniken, ångesten. Det här är för jobbigt. Nu ska jag lipa sönder för jag kommer aldrig nå mina drömmar om jag inte tar tag i detta, och jag har ingen ork. Ingen alls.
Snälla peppa mig. Peppa mig till någonting iallafall..
Jasmine.

Ruumpaaa



Satan vad jag diggar han!

My.

This's my cool and I can't take it off

Kom typ nyss hem från att har varit på stan med Jasmine :') Tre par trosor fick följa med hem (Y) Nu sitter jag och kollar på TV, ska snart börja städa rummet... gjorde aldrig det igår haha. Försöker att hitta något intressant att skriva om, med det är helt tomt... någon som har nått förslag? Come on don't be shy! :)

 
 
PosarN. Webbcambilder är uttjatat.
My.

Stan nu

Ska till stan nu för att träffa My, ska ta bussen som går NU så måste skynda mig. OMGOMGOMG. kan inte skriva något vettigt herrå 39048i5rkrfk ;););););)) yeah oh kl1ff2!!!

Bättre bild med kamera kommer väl, men INTE N-u fkd33!!!! Heddåheddå!
Jasmine.

Första advent!

Haha jag kom just på att det är idag som det är första avdent, snabbt där. Kommer ihåg förra årets första avdent när jag var fylld av julkänslor och beroende av pepparkakor, julmust, lussebullar och glögg, men nu... inget. Eftersom att snön nyss börjat komma har man som inte riktigt fått in att det är vinter, men hoppas bara att den stannar kvar nu då, ingen snö på julafotn är ju ingen riktig julafton, right? Nu ska jag iallafall sova, godnatt sötisar!


My.


Sorry

Har vart en söndag idag. Alltså har jag städat, vikt tvätt, tagit mitt söndagsbad, bäddat ner mig i sängen med en varm kopp te & pluggat.
Men jag hann också med att vara lite kreativ :)


Daem gurl, somethimes I love myself.
Detta är alltså tröjan från gina jag köpt i veckan, lite kedjor, vintage knappar + nål och tråd. Också det lite udda handsmycket..
Jasmine.


Inbrott

Kikade in på ÖP's hemsida och hittade den här artikeln...

Skrev aldrig om det här på bloggen när det just intfräffat efterssom att det är rätt jobbigt... Men iallafall så var vi bland dessa som har råkat ut för inbrott. Dom hade brutit sig in genom ett fönster på förmiddagen när ingen var hemma och tagit allt dom fick tag på av något värde och vänt upp och ner på halva huset. Jag blir så himmla förbannad efterssom dom bl.a tog alla smycken som jag fått av min mormor som i stort sett är det enda jag har efter henne. Sen känner jag samtidigt en viss rädsla... Nu när man vet att det har vait främmande människor i sitt hus som inte hade goda avsikter så känns det inte längre tryggt att vara där. Jag tänker aldrig vara själv när jag är hos mamma något mer, aldrig igen. Jag känner också en rädsla för att vara själv på hennes jobb nu när polisen sa att det var 90% chans att det var "relaterat" till mamma - alltså att dom under en tid övervakat henne o.s.v. Nej det här är så hemst, man tror som aldrig att det ska hända en själv, men det händer nog oftare än man tror. Vart är världen påväg?

My.

Honey, wanna play dress up?


Lite insperation på snygga klänningar nu till jul... Som ni kanske ser går jag på lite "typiska" jul-färger men jag försökte vara lite öppensinnad med, därmed det rosa, blå, grå och lila. Det ska va mycket volanger och rosetter tycker jag, sött sådär till jul :') Själv har jag redan bestämmt vad jag ska ha på mig i jul... likar dessa klänningar välldigt mycket, mums.

My.


Bloggtorka

Har verkligen inget att skriva om idag, jag har varit vaken sen klockan åtta och försökt att skriva typ tio gåner... men jag kommer inte på någonting, hittar ingen insperation just nu. Idag har varit en slapp dag, allt jag har gjort är typ att ha kollat på film hehe, men nu så måste jag tvätta och städa, suck. Hade även tänkt fixa naglarna (Y) Men allt nagellack är snart slut så det blir lite svårt "/

Har inga bilder, ser ut som en majonäsdränkt kotte ;(
Men istället kan ni få dagens låt:

My.


Todays outfit (28/11)


I'm going all in with black and white. Tubhalsduk H&M, Cardigan Veromoda, Tubtopp Veromoda, Jeansleggings Gina tricot, Skor Skopunkten.
Kom precis hem, filmen var bra osvosvosv jake är snygg osvosvosv GO TEAM JAKE osvosvosv... Gissa filmen? Ganska lätt.. Imorgon blir en städdag, imorgon blir helvetet, imorgon blir en pluggdag, imorgon är inte efterlängtad. Söndagar.. Enda räddningen är sleepy september playlisten. Hjärta.
Jasmine.

Shoppingen

Detta låg i påsarna:

Halsband från H&M

Dans-hotpants från Bikbok

Baströja från Gina tricot

Väska från Accent
Jasmine

Kärleksskinn <3

Haha, rubriken kanske är oförståelig för er, men inte för oss :) Iallafall så åkte jag in till Mys jobb och hälsade på henne dom minutrarna hon hade kvar av jobbet.. Som inte var många. Men vad gör man inte för att träffa henne? :') Trevligt och så, sen bestämde hon sig för att "missa" bussen till Brunflo där hon bor, så hon följde mig hem och vi åt lite Thaimat och ja, hehe. Hon åkte hem för en stund sen, och nu sitter jag och väntar på att jag ska träffa upp mina sega brudar som jag ska på bion med senare :)
Min pappa tog sig ett försök till att laga Thaimat. (MIN pappa, min SVENNE pappa!!!) Helt ok bara det att han inte orkade rensa ut benen så det blev väldigt jobbigt och äta :|
My tycker även att jag är konstig som äter Thaimat + mjölk, men vadå.. Halvsvenne halvthai, räkna matten själv?!

Sen satte vi oss i taket och tog kort. De som inte fattar har ju lägre IQ än en byrå.
Jasmine.

Hmm..


Vad nu då Jallie? Ni får se sen :)
Jasmine.

Cant tell me nothing now, baby I know how to fly!

Gårdagen var crazy girls, ikväll blir det en kväll med folk och bio, sedan vet jag inte riktigt! OhooOo.
Dåligt att det endast blev fyra bilder från igår och ingen var lyckad, men men hähä :')

Jag och min snygging. Fyfan vad jag bjuder. =)
Jasmine.

Sleepy head

Opz.. lyckades försova mig två timmar, så jag kom inte till jobbet förrän vid ett, shame on me. Sitter som vanligt och tråkar, borde laga mat men jag orkar inte haha. Jasmine skulle kanske titta förbi en svång och underhålla mig, det gillas.

 
My.

091127

Halli hallå, kom hem för en stund sen, är trött och sliten och ska sova strax. och NEJ mamma jag orkar inte borsta tänderna eller sminka av mig. Nej mamma tänker inte städa rummet. Nej mamma tänker inte torka av skorna. Nej mamma tänker inte vika kläder. Nej mamma tänker inte diska. Nej mamma tänker inte spara pengar. HA! Ja hur känns det va! VA!! =)
ÄH. Jaja, har några bilder som kommer upp på bloggen imorgon, bla mina senaste inköp, bilder från kvällen kanske och.. hörni ni vet inlägget där jag skrev att jag och My tänkte väldigt lika? Idag tänkte jag ladda upp bilder på hur jag gör fransk manikyr! Helt sjukt, har bilderna på andra datorn :o leZkight!

Rövis jalle.
Jasmine.


Vyssan lull..

Dags för mig att sussa snart, ska upp vid 9 imorgon och dra på jobbet, suck. Så då lär ni ju få fler mogge bilder på mig när jag har kul. Blir lite uppdatering då iallafall :') hehe. Måste bara sitta ett litet tag till och njuta av min underbara juice och Breathless först, älska. <3

 
Olika ljus? :S aja. Natti natti!
My.


French

Tänkte titta in med ett litet "tips" om hur ni fixar fransk manikyr:

* Du börjar e.v med att göra rent under naglarna eller ta bort nagellack o.s.v

* Innan du börjar måla naglarna så filar du dom i den form du vill ha.

* När du filat klart så är det dags för nagellacket, då börjar du med att pänsla på den ljusros grundlacken och låter det troka.

* Nästa seg är det vita nagellacket uppe i topparna, då så penslar du försiktigt över det du ser är lite vitare på naglarna, låt torka. Om man tycker att det är svårt att få det jämnt så finns det mallar att köpa på t.ex KIKS för ca 40:-, observera att det då är välldigt viktigt att naglarna är helt torra.

* Sen så penslar du på det genomskinliga toplacket och låter det torka sen är du klar! Om du vill kan du även lägga på lite strass-stenar innan det hinner torka.

Resultat:


My.

"Jävlar vad bra"

Haha idag så skulle vi gå och kolla på någon snubbe som typ var känd poet med skolan och han var lite, eh... speciell? Han var typ 28 men hade hängslen och typ ridskor, han rappade, och han sa jävlar vad bra hela tiden.. ehhh? Ja. Lite drygt att sitta där och lyssna i en timma också, men vi fick oss iallafall ett gott skratt...

Han *frågar killarna brevid oss*: tycker ni att det är äckligt att snusen syns?
Dom: Nej
Jag *viskar jätte tyst till Issa*: skämtaru eller?!
Hon *NÅGOT HÖGRE*: Jaa
Han: Tycker ni det?
Vi: Liiiiiiterå
Han: Jag tycker också att ni är äckliga
*ASG*

Ja hehe normalt. Kom inte hem förrän vid halv fem, har suttit och degat sen dess. Har inte så stor lust att dra ut något idag, har en sån här mjukisdag, d.v.s att jag inte har fixat mig alls och har gått runt i mjukiskläder hela dagen, sååå skönt!


Hahaha... Ja vad ska man säga? X'D

/My.

=(

Världens godaste dricka! ALMOST.  Och detta kommer bli det mest intressanta inlägg du någonsin läst. ALMOST.
Haha nej jag skämtar, men den kommer från Thailand, och den ska smaka jordgubb men det tycker då inte jag, dock är den förjävligt god. Typ Thailands fanta kan man säga, fast mycket godare. Dock är den lite för söt :')

Mjao!
Jasmine.


Sliten brud

Sitter och halvsover i sängen just nu och försöker att fokusera men det går inte, tror att det är dags för sängen! Är sjukt slut i armarna efter alla kast, har även lyckats att sträcka mig i axeln typ så jag har svårt att lyfta armen "/ Är förövrigt välldigt trött p.g.a de senaste kvällarnas skrik som varat hela natten, visst jag har världens sötaste lillebror, men nu är han bara jobbig. Men ja iallafall, sov så gott kära läsare, förlåt för den dåliga updateringen.. kyss ♥

 
/My.

Jag ryser när jag hör ditt namn

Jag kan inte beskriva det, men det är något med den här låten som är så jävla undebart. Egentligen är den väll ganska dålig, men jag kan inte låta bli att känna något när jag hör den. Det är som om dom på något sätt ibland sätter ord på känslor som inte går att beskriva, älskar den.


/My.

Genrep

Kom nyss hem från skolan har varit och kollat på Teknik på Wargen, ser ut som att det blir det (Y) Nu så ska jag packa och sen ta bussen till stan. Det är genrep nu först sen vid typ 6 (?) äre show, dock inte någon viktig men jag måste vara med ändå... fy fan vad jag kommer göra bort mig, kan knappt dansen :s Ja men wish me good luck så hörs vi sen, puss!

.
/My.

My bby My

Min baby My, i will miss you as fuck. Resten av mina vänner också. Shiat :(

Ja e ful. Och nu har jag pluggat inför två prov imorgon, ska sussa nu så vi hörs imorn!
Jasmine.

Änglarna gråter

Fy fan... Hur hade hon tänkt att detta skulle gå nu då? En jävla månad utan världens bästaste?! Jag kommer att dö. Hur klarar man sig utan sin andra hjärnhalva likssom ;o Jag behöver Jasmine lika mycket som jag behöver syre för att leva, och nu ska vi skilljas åt i en månad? Jag blir typ tråögd. Asså hur ska detta gå? Jag saknar henne efter typ någon dag, jag bor ju nästan i stort sätt hos hon henne ibland. Jag kommer inte klara det ;( 


Ingen Jasmine ingen My. <3

/My :'(

JAAA

Det blir Thailand nästa! Vet inte vad jag ska skriva, suddar bara om det och skriver massa flabb, nu låter jag fingrarna styra bara och jag är så jävla glad herregud HERRAGAAUUUD! Kommer fortfarande sakna en massa vänner här, och mellandagsreorna men i THAILAND, ja DÄR är det fan billigt dagarna om.. Billigare än mellandagsreorna skulle jag nog nästan säga! HAPPY! Åker 13 December och kommer hem 13 Januari :') Och förresten.. När jag kom hem idag såg jag att vi hade fått lite bröd:

opZ.. Tänk på att det ligger bröd under också!
Jasmine.

Tävling?

Vi har fått några frågor om tävlingen som vi sa att vi skulle ha, och den kommer jag lovar. Det är bara det att vi inte köpt in allt än he-he. Men ha tålamod! Den kommer snart... Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)

/My.

Lips like sugar


Sånna här bilder skulle jag vilja ta någon dag! Tycker att det är så jävla snyggt, damn. Nej vad säger du Jasse, vi kanske borde göra något sånt här? :')

/My.

 


I'm coming up only to show you wrong

Man får höra det från alla håll. Snart sprängs jag.
För just nu är jag arga, irriterade och sura Jasmine.
Imorgon får jag reda på om det blir Thailand eller inte, jag hoppas det blir av. Är i nöd av det, att komma iväg, åka bort, bort från allmänheten i Östersund, få känna värmen, shoppa av det dåliga humöret, få träffa släkten och krama om de alla. Men också hälsa på Morfars grav och säga hur mycket jag saknar honom.
Mysiga halsduken och slappa tishan. (Det står Fredrik + Jasmine = Jadrik) Synd för de som inte fattar :')
Iallafall så ska jag ta mig något och äta nu, sedan plugga lite och framförallt lägga mig i tid så jag får den sömn som behövs.
Jasmine.

Your name is the splinter inside me

Har inte kunnat bloggat nått idag för jag har precis som Jasmine inte haft tillgång till någon dator förrän nu efter dansen. Sitter just nu och pluggar lite HKK och ska snart sova, lyssnar samtidigt på den återkommande vinter favoriten - Winter med Joshua Radin, en låt som väcker vinter känslor <3


k ä r l e k !
/My.


OpZ

Har inte vart hemma på hela dan, och när jag kom hem kunde jag inte komma in på blogg.se! :o Men nu, när jag tänkt sova så går det visst! :@ Men måste passa på att lägga mig tidigt nu när jag ändå är trött.

Saknar sommaren.. För mycket. Att vara brun och slippa feta jackor. Förresten så har jag provat ansikts bus-sprayen från Loréal, den funkar väldigt bra hittills och har endast använt den två gånger(!!) Får ta och uppdatera om den om några dagar då man ser riktigt resultat =)
Nattinatt.
Jasmine.

Nu attackerar gud mig


När man försöker hjälpa till, när man försöker hålla kontakten.. Så får man ändå ett slag i magen. jag är en STARK självständig kvinna på två feta jävla ben. vafan visste jag inte bättre för fanfanfnanfanfanfanfnafnanfanfan.
Godnatt från mig och min bästa vän. 
Jasmine.

091122



Skor Skopunkten 299:-
BUS-spray för ansiktet(Loréal) Rusta ca 69:-
Paljett-"topp" Lindex 149:-
Jasmine.

Fördjupnings jävel ;(

Åhhhhh, jag kom på att jag måste skriva om en jävla sak till på min jävlaaa fördjupning, och den ska va inne fucking imoron >:( Jag måste skriva mycket mer reflektioner har jag märkt också, fifaen. Kom hem ganska nyligen efter att ha varit på extra cheer träning, U G L Y you ain't got no alibi you're ugly yeah yeah you're ugly, neråååå. Men nu måste jag sätta fart om jag ska hinna få någon sömn. puss

/My.

"Armbandet"

Som också kan användas som headband och halsband tydligen, men jag kommer nog använda det som ett armband. Iallafall så ser det ut såhär när man har det på:

Ger mig sommarkänslor. Bra nu på vintern. :')
Jasmine.

Bajsi

Klar nu, blev lite sent så hinner inte åka in till stan då dom stänger fyra :( Men kanske träffar My ikväll, vilket jag hoppas på att jag gör.

Haha det ser ut som en ful liten hårslinga på höger bild, men det är skugga :')
Jasmine.

Kines jefl

Haha här har ni en bild som visar hur roligt det är att jobba:

alltså inte så kul alls...
/My.


I keep on telling them ima bring it back

Ska ta och fixa mig nu, sen ska jag försöka ta mig in och hälsa på My på jobbet sitt och kanske ta en runda på stan med mami!
Uppdaterar när jag är klar. Pyss!
Jasmine.


Bye


I'm off to work now, later!

Harkel.. vad sa du?

Detta kanske ni anat, men ibland går det inte vara ute utan att någon ska missta mig som My, eller My som mig. Oftast när vi är ute tillsammans frågar folk om vi är syskon, och när vi säger att vi är "tvillingar" - They almost believe us. Fattar inte hur, jag ser ingen likhet på det yttre hos oss! OK kanske lite då vi båda är asiater men.. Helt olika ansiktsdrag och grundgener! (Vietnamesisk och Thai) HJELP.

Kanske ska ta och passa på att berätta om ikväll då en kille misstog mig för My. Han frågade helt enkelt om jag gick på Storsjöskolan.
"En snabb fråga, men går du på Storsjö?" NO NOT AGAIN (was in my thoughts)
- Hehe nej..
"Är du säker?!!"
- Ja, du misstar mig för My, hon går på Storsjöskolan
"Va..?" Hans ansiktsuttryck var ju ganska undrande hoho :o
- Ja alltså många säger att vi är lik varandra men det är vi inte.
-END OF STORY-

Vi är inte lik på det yttre, men hon och jag delar fan hjärnhalvor känns det som. Vi måste söka upp en sån här lögndetektor-skit som kan jämföra våra svar på frågor, för vi svarar alltid likadant och jag ser direkt när nåt är fel och hon säger alltid saker jag tänkt säga, vi vill alltid ha likadana kläder, samma färg, samma lyckonummer och älskar båda dans. Allt kan fan inte vara slump. Okej det här säger er inte så mycket om hur det egentligen är, vänta tills ni träffar oss på heltid. (Bet you can't handle us)
Jasmine.


CLOCKS


This, i love! Mamma rotade upp den häromdan. Kommer från pappas chefs fru, begagnad men oanvänd! Gratis är gott. :)

Helt ok, enkel och funkar till allt för det mesta. Det enda som saknas till dessa klockor nu är batterin. Orkar inte fixa. Tills vidare får jag gå med dom på armen utan batteri. :')
Jasmine.

OMG!


ERIK HÄNGER LÖST ;O RÖSTA FÖR FAAAAAAN!!!


Update:
okej, okej my andas... han gick vidare tack gud! Typ satt och skakade, sen när jag såg Rezas bild typ började jag att hoppa och skrika i soffan haha. YES! *power-sign*&*hapydance* lite locking på det också!! :D:D:D:D:D

/My ffs lörgkrmhl

Rauwr


Från Nelly.com  349:-
/My

Hurtbullen!

Har tränat på vår nya crosstrainer i 20 minuter, känns jätte bra! Tror att jag ska börja försöka göra det minst fyra gånger i veckna (Y) Har nyss tagit en dusch och nu så ska jag sätta mig vid TVn och äta krossad annanas moahaha. Sen blire HKK plugg, måste få minst VG på det provet annars är det hejdå höga betyg :'( Men iallafall TVn väntar! Puss <3

 
/My.


Bby I'm home

Precis vart i stan, skulle köpa gelénagel-kit men det var visst lite dyrt för plånkan då jag bara hade en hunka. Men då kände jag att fan jag kan inte lämna stan utan att ha köpt något. (Och så tänker jag varje gång jag går på stan, skitjobbigt)


Nå? Klarade mig rätt bra på 100 kronor iallafall.
Soleil Lady rakgel Ö&B(<3) 29:-
Got2b glued hårspray Ö&B 29:-
Armband/Halsband & headband i ett (tydligen) Bikbok 40:-
Dock så kostade armbandet egentligen 34.50:- men då frågade tjejen i kassan om jag ville bidra till rödakorset & något med barn, avrunda uppåt! Hur fan kan man säga nej? Kände mig taskig annars så nu har jag bidragit till något gott!
Jasmine.


Insperation


/My

Ledighetsansökan

Det kanske blir Thailand 13 december till 13 januari, kommer bli feeeeeeett om det blir av :) Har iaf tagit hem en ledighetsansökan nu, så jag ska ner till mamma nu och ge henne den, be om lite mon-ey och ta och köpa mig något på stan. Vad jag köper får ni se sen ;)

n0 lajf
Jasmine.


Fotointresserad-Jasmine?

Jo, en gång i tiden. Dock fortfarande intresserad men har aldrig tid!
Godnattar med lite ointressanta fotografier på läppar.



1. Tagen för ett år sen tror jag, två kanske. 2. Tagen förra sommaren. Snetand. 3. Tagen för 3-4 veckor sen. Hjärtat är ironiskt. 4. Tagen för 2-3 år sen.
Nå, fortfarande är jag lite kracklig på att redigera, tyvärr är jag en person som inte har bra tålamod när det gäller sånahär grejer :') Kanske visar fotografier på annat om någon ber om det, tills dess får ni nöja er med dessa amatörbilder.
Natti!
Jasmine.

Fix it at home

Dyra pälsplagg hit och dit. Själv är jag kreativ när jag är pank, så det är väl en bra grej..

Tog en vanlig cardigan som jag var trött på och inte använde, tog pälskragen från en gammal jacka (sån som man bara tar av med knappar) och sydde på.

Här ser man "märkena" från knapparna som suttit på jackan som jag knappat loss och sytt på. (bruna tråden)
Det röd-ljusbruna syns inte utanpå när man har på sig den :')
Vet inte riktigt vad jag tycker just nu, ibland är den konstig och andra gånger so damn hot. Vi får se, har inte använt den hittills..
Jasmine.

Juicy

Försökte få pappa att skjutsa mig till affären så att jag kunde handla lite nödvändiga livsmedel - Dr.Pepper och Annanas de vill säga, men nejdå det gick inte. Som tur var så hittade jag en oöppnad brago juice flaska, mums! Den är dock slut snart... I-lands probelm. Nu ska jag ta och kolla igenom mig fördjupning och kanske slänga in lite fler reflektioner (Y) Later!


kährlekahh <3
/My.


Paradise hotel

Har suttit bänkad framför Paradise hotel med en burk krossad ananas, mmmmm i like! Ska ta och duscha nu, och sen plugga lite, försöka hinna uppdatera också. :)

z0etah klistermerken. <3
Jasmine.

Define-a-lash

Pulse perfection vibrating mascara från Maybelline, den finns att köpa lite överallt från 150 - 190:- (psst.. finns som specialerbjudande på Åhlens).


Jag älskar den här mascaran! Den var välldigt lätt att applicera, klumpade inte och ögonfransarna blev jätte långa och fint uppdelade! Dock blev dom inte alls särskillt tjocka, så om man vill ha tjockare ögonfransar så får man he på ett lager av någon annan macsara också. Vibrationen var rätt onödig... det blev inte direkt någon större skillnad med eller utan. Den enda skillnaden var väll att jag typ fick kramp i fingret av att hålla ner knappen haha. Men iallafall, lätt prisvärd! Rekomenderas till er med kortare fransar som vill ha längd. Mitt resultat:



/My.


This time I'll be bulletproof

Jobbig skoldag, gick mellan åtta och fyra och hade bara "vanliga" ämnen "/ Hatar torsdagar! Men å andra sidan IMORGN ÄR DET FREDAG :D Har vart in till stan en snabbis och handlat lite nödvändiga småsaker...


Hårspray - H&M  30:-
Ögonfransböjare - H&M  30:-
Vit kajal - H&M  30:-
Rouge - H&M  50:-
Mascara - Åhléns  150:-

/Myppel.


=(

Kände mig bra imorses så jag drog ju såklart till skolan då jag inte vill missa mer, men kände hur det blev värre senare så jag ringde mi padre så han fick hämta mig. Nu har jag en hög grejer som behöver pluggas och skit. Dans ikväll också, som inte går att missa. Åååååååh hur ska jag orka? Allt går åt pipsvänga'


Varför min vänstra tumme är som den är? Det har jag inga svar på. Dock brutalt mycket äckligare när man ser det påriktigt när jag "knäcker" den fram och tillbaka, kul vore det om jag la upp en video på det kanske, höhö!
Jasmine.


Shimmering

Ne idag har inte vartit min dag, jätte jobbig skol dag... skulle sluta halv fyra, men såklart så måste jag stanna kvar och skriva klart min bokrecension efter skolan så jag blir inte klar förrän halv fem och är hemma vid fem. Typ svimmade när jag kom in av trötthet. Har pluggat en massa svenska till provet som jag har imorgon sen dess och fixat naglarna:


Nu ska jag hoppa i sängs och ladda för morgondagen!
Natti natti /My.

Skor med "päls"?

Nu när det blivit väldigt populärt med päls hit och dit, så kollade jag lite skor och hittade lite olika, med "päls" på!
Kan funka tycker jag, jag gillar det faktiskt, så det blir en hiss!

Alla skor från chapnlle.com
Jasmine.


Makes me happy

All sort av shopping gör mig glad, så jag kollade rean på h&ms sida och hittade lite grejer jag faktist hade velat ha!

Vem älskar inte låga priser? Dock tar storlekarna slut så fort, så man får vara på hugget! Västen för 99:- kommer från barnavdelningen och är i mocka, nice =)
Jasmine.

Åt helvete med allt

I morses vaknade jag av att det var otroligt varmt i rummet - trodde jag.. I själva verket var det faktiskt jag som hade feber! Inte så farlig feber men hela min kropp kändes som den kokade. Och idag skulle vi kolla gymnasielinjer, och jag hade verkligen sett framemot att kolla in frisör på JB, så får jag denna förbaskade feber. Fick den antagligen från dumsprutan jag tog igår. Grissprutan, glad att jag äntligen fått det gjort iallafall..

Well.. I dont wanna end up like this. :)
Jasmine.

Pissed offfffff

Fyfan vad jag är arg nu, så jag nästan lipar! Tyck att jag är fjantig men jag bryr mig fan inte för min musik betyder jävligt mycket för mig och varje låt påminner mig om någonting. Ni kanske inte förstår just nu men så här ligger det till: I måndags på idrotten sög musiken så jag fick logga in på min spotify och sätta på min partyplaylist. Jag glömde logga ut men tänkte väl att Åke (min idrottslärare) skulle logga ut mig sen. Men dum som han är så gör han inte det! OCH TAR BORT ALLA MINA PLAYLISTS JAG SAMLAT PÅ MIG I ETT ÅR! Det är över 10 playlists och visst älskar ni att spela gamla playlists som påminner dig om gamla vintrar och underbara sommarlov? Ja nu är allt det borta. ALLT. Ni kanske skrattar och ni kommer inte förstå förren det någongång hänt er, så jävla sur är jag nu fyfan vad jag ska skälla ut han såfort jag får syn på han. Ska grina också så han känner ångest. :(

Försöker se arg ut men det går ju inte! Kokar somfan inom mig men ändå ser jag ut som ett oskyldigt änglabarn..
Aja ska in och möta My i stan, och sedan på dans. Puss..
Jasmine :@

Nu...

... ska jag in till stan en sväng med min saknade Jassie. Sen blire dans, ska försöka hinna uppdatera ner jag kommer hem! Puss


/my

Hiss/Diss

Okej... jag vet inte riktigt vad jag jag ska säga... gick in på H&M's hemsida och kollade in det nya dom fått in och det mesta jag såg vad hemska överpyntade trasor som jag mer torligen skulle hitta i min farmors garderob än på någon modern klädaffär, tillexempel den här...

vilken full jävla färgblind halloweenhippie till kläddesigner gjorde den här? Nej asså jag förstår inte... vad tycker ni, hiss eller diss?

My.

Enough is enough

Okej, enough whit the bullshit! Jag vet att jag ständigt har kommit med en massa dåliga ursäkter - dock sanna, men ändå dåliga ursäkter för att inte blogga, Jasmine har det ju precis likadant men hon hinner alltid att skriva nått inlägg per dag - och för att vara ärlig det hinner jag ock orkar jag nog egentligen med, bara det att jag de senaste veckoran har tyckt synd om mig själv och bara legat och ja... slösat tid, men nu är det nog med det! Nu ska jag ta mej fan skärpa mig, men skolan, dansen, vännerna och BLOGGEN! Till att börja med kan jag ju visa några hotties jag hittade på Bianco:

650:-
Jag har alltid tyckt att det är så jävla snyggt med svart spets utanpå något ljust, har dock inte hunnit införsaffa mig nått såndant plagg själv än, men iallafall... här har mina drömmar besannats - på ett par skor! Så sjukt snygga, dreggel.

/"Fröken jag-suger-på-att-uppdatera", ni borde förstå vem ;)

Psst..

Har ni sett Gina tricots nya modell? Ok det kändes lite konstigt att skriva det där men så är det! Har helt ärligt blivit lite trött på deras "enda" ansikte, det typiska skandinaviska utseendet och nu har de skaffat sig en riktig heting, tycker jag! ;)

Nå välkomnar ni henne? Det gör jag - klart som fan.
Jasmine.

Casual ankle suede


Från Bianco 550:-
Perfekt till vintern, varma och oerhört snygga.
Jasmine.

Pluggis 8-)

Slutade vid tre, åkte med pappa och skulle ta influensasprutan men det var slut, åkte till vår lilla lokal där pappa gör gubbar av lera(lol) som ser hemska ut, kanske kommer någon bild på en sen.. Hehe.. Sitter iallafall här nu i lokalen och ska plugga lite, sen åker jag iväg och dansar vid sex till halv nio.

Oj vad jag ser ut att plugga. Aja CIAO ;)

Pluggdag..

Idag blir det tyvärr världens pluggdag för mig, så uppdateringen på min sida kommer nog inte vara på topp.. Säkert inte My's heller då hon också har plugg. Fast ibland känns det som om jag är den enda som uppdaterar bloggen. Iallafall, här har ni en bild som får mig att längta till sommaren :(

fashion statement weheartit - inspiration
Jasmine.


Uäk

Ganska skön hemmakväll (på en lördag!!! ovanligt) med fika med la familia och sedan har jag sytt och joxat massa med mor min, blev klar med två pimpade koftor och ett halft armband. Kanske blir någon bild imorgon :)

Ska bara tvätta bort sminket nu och sen sova! Nanna sött.
Jasmine.

The black one

Denna kappa köptes även..

Och jag ångrar mig inte! Tror jag.. :) köpt på H&M 799:-
Jasmine.

Inköpt






Byxor med bakficke-dragkedjor Vila 100:-
Svart oversize "snett" linne Gina tricot 99:-
Grå/beige oversize "snett" linne Gina tricot 99:-
Overzise skjorta Vila 100:-
Jultrosor :') Gina tricot 59:-
Ring Gina tricot 29:-
Jasmine.

11 år


Visste ni att jag & My har vart bästavänner sen -98? Sommaren 2010 blir det 12 år tillsammans, och jag hoppas egentligen att det blir livet ut.

Enda bra saken att vara vän med My är att hon ställer upp som täcke när det blir kallt.. Närååååå!
Jasmine.

Myeeeaah!




Hmm.. Whats in it? You'll find out later ;)
Jasmine.

Let the music be your extacy

Förlåt att jag aldrig skev igår, men jag hade verkligen inget att skriva om "/ Jag måste försöka skärpa mig nu, men det är så svårt när jag har en redovisning, ett prov och två inlämmningsuppgifter till veckan. Just nu sitter jag iallafall på jobbet och lyssnar på musik på spotify... detta hittar du bland annat på min spellista:

Down - Jay Sean ft. Lil Wayne
Sweet Dreams - Beyonce
Tik Tok - Ke$ha
Bad Romance - Lady Gaga
Get Sexy - Sugarbabes
Bulletproof - La roux

/m.

Hemma en snabbis!

Tog precis bussen från Moa hem, ska bara kolla en buss till mig och mamma då vi ska in till stan och fika lite. :') Nu kom hon precis hem från jobbet så jag måste skynda mig. Men uppdaterar senare om något blivit köpt blabla :)

Gårdagens smink och ja slarviga tjejen blödfblöblö (halsduken är inte glittrig, det har bara snöat som en =#¤!)
Jasmine.

Studded shorts

Inspiration:

Avklippta jeans, trashiga, nitar åh klsdjfdkl ja!

En liten bild på det jag håller på med just nu. Bild på slutresultat får kommer inom snar framtid.. :')
Jasmine.

)#")(¤=!

BLAAAH. Kvällens planer som jag sett framemot blev det visst inget av.. 
"#(&%/8!!! :) Men istället kommer jag nog sova hos Moa i Turvallahhh-gangster-plejz så det blir nog något skoj av det! Well I always enjoy being with the stupid <3 Hihi närå skojar!

Myser med världens finaste halsduk åh åh
Jasmine.

Halsduk

Svängde in till stan en snabbis och köpte en tub-halsduk i svart :')


En av de bra sakerna med vintern, mysiga halsdukar och mössor! Mums.
Jasmine.


Natti nuuuu!



(Gäspar på en bild, så ni vet!)
Ser ut som ett djur. Sån här älgbarn-unge nivet. Rovdjur? rodjur? rådjur? Bambi! Jaja you get me! Kunnig chej.
Jasmine.

Godnatt

Trotts att jag har spenderat i stort sett hela dagen i sägnen, är jag som alltid jätte trött... imorgon är det äntligen fredag! Ska dock till mamma och vara där hela helgen, så det blir en till inne helg "/


poss poss
/myppel

Rubrik?

Ja bloggtrokan är ett faktum, och det börjar även märkas på vår statisktik "/ Känner att det inte är någon meing att skriva om man inte har något intressant att säga. Var ju iallafall på gymnasiena och kollade idag, kan ju säga att det hälpte inte mig det minsta, allt jag gjorde var att virra bort mig på Wargen sjutioelva gåner... Men ja vet ju vad jag ska söka så :') Det blir teknik för min del, haha det kan man inte tro... tekninsk och så som man är ;) (förstå ironin).


/my

YES

Blev ingen spruta pga kön, det var kö ända ut, alltså utomhus så vi sket i det idag. Men nu vet jag vad som väntar mig iallafall :'(
Moa kommer hit snart, vet inte rilktigt vad vi ska göra, ska iallafall hjälpa henne med en header :)
Har inte mycket att blogga om, sitter fast i bloggtorkan.. Men men!


Favoriten Gemma Ward. DROOL <3
Jasmine.

Hemma

Gaah, idag har vi alla nior vandrat runt på PC och wargen blablabla och kollat linjer. Längtar tills nästa vecka då vi bla får besöka JB där det finns en frisörlinje, som jag verkligen vill gå! Hoppas bara jag kommer in då! Har dans lite senare men vet inte riktigt om jag kommer gå då pappa vill att jag ska ta svinsprutan idag, han bad mig ringa när jag slutat skolan men det sket jag i :')
Aja.. får väl ringa han nu då iallafall.. Ser inte framemot sprutan!
 
Mabye i'll end up like this..
Jasmine.

Goldwell: Top whip 4

Goldwells Top whip med styrka 4 av 5. Har använt denna sen förra sommaren, räcker för mig väldigt länge då jag inte använder mousse så ofta. Men denna skiljer sig lite från de andra mousse. Det är nämligen en volym mousse för maximal volym och finns endast hos frisörer att köpa.

Så använder du den:
Som med andra mousse, skaka väl innan användning såklart. Sedan beror det på vad för frisyr du har. Har du kort och spretigt, krama gärna in lite överallt och sen är det bara att leka sig fram. Har du naturligt svall, prova att krama i det i fuktigt hår! När jag gör lockar med plattång (eller med locktång för amatörer :')) så kramar jag gärna i yttelite innan jag börjar locka vilket helt enkelt bara funkar för mig, sedan när alla lockar är klar så kramar jag i lite överallt men mest uppe på huvet och i hårbotten, sen avslutar jag såklart med annat som hårspray.
Men iallafall, för en rak hållande volymös frilla så brukar jag (som när jag gör lockar) lägga i lite lite innan jag börjar platta. Sedan använder jag bara mousse till att "forma" luggen och så kramar jag i lite mitt uppe på huvet och i hårbotten avslutar senare med hårspray. Ehum, just my tip for today :')
Jasmine.


Less.

Autoimmuna sjukdommar kan ju gå och ta sig säger jag bara! Har suttit med den där jävla NO fördjupningen ända sen jag kom hem vid 5 från Natalie och jag har typ skrivit 10 rader O_O' Får panik, fattar inte ett skit och jag har typ en vecka på mig att bli klar, fan fan fan... IG nästa! Vart kaos på skolan idag, ska kanske inte säga så mycket om det, men det slutade att jag och två till var på hälsocentralen och kollade så att en av dom inte hade hjärnskakning eller så, fy fan. Som tur var hade hon inte det, eller ja tur för den jäveln som slog henne.


reeeetardd.
/my

Halsband

Idag på stan så köpte jag två halsband från Ginas rea, well well.

Kedjehalsband, ska dock knipsa loss ett par kedjor för att göra något annat kreativt med dem, men det kommer i ett annat inlägg när jag införskaffat mig en till grej som behövs :') 29:-

Har alltid haft en grej för "indian"/fjäder-halsband, i like! 19:-
Jasmine.


To Moas house

Tjopp! Uppdateringen på topp, not :') Men idag har jag vart på stan direkt efter skolan så jag har inte haft en större chans att uppdatera, kom hem för en stund sen och ska över till Moa strax för att chilla lite och senare se på Greys. Dessutom träffade jag Roa på stan, brorsans brud som är här bara över veckan och fiiifan vad jag har saknat henne. Saknar bror med men hoppas på att jag kan åka ner till stockholm snarast och hälsa på!

Ska rusa till Moa nu, uppdaterar senare på vad som köpts idag :)
Jasmine.

Dansdansdans

Trött.. Igår kunde jag inte sova, låg vaken i sängen med alldeles för varmt täcke och kudde tills klockan fyra halvfem (visst hatar ni också det? var tvungen att vända sida på täcket 873 gånger) efter det lyckades jag slumra till lite iallafall! Sedan vaknade jag gång på gång, och drog mig upp vid tjugo i sju, lyckades komma i tid till skolan iallafall och inte somna på en enda lektion! Fick göra engelskaprovet också, vilket gick ganska bra (tror jag). Har iallafall precis tagit mig ett bad, fly fresh fullah forever fucking favorite. Vi ska lära oss rondat (?) på cheerleadingen, fram till vårshowen. funnieh, IMA' DEADGURL! Whatevah..

Kneppchej
Jasmine.

Hej emo My?

Skulle det finnas en kategori på blogg som hette mest inaktiva skulle jag definitift vara med! Ne men jag har inte haft lust till någonting idag, har inte orkat skriva på NOn, pluggat, vart social, äta, gått på dansen eller nått... jag har bara typ legar i sängen som ett emo och inte gjort någonting. Hade inte lust att blogga heller, har ändå inget att skriva som ni kanske ser... tänkte göra ett hårtips men nu när jag har klipt mig såg det jag tänkte göra så sär ut att det inte blev av. Nu ska jag gå tillbaka til sängen och ligga. Hejdå.


/My

Skola

Ska skynda mig till skolan, kände mig lite rockig idag. thehkeh :')

Samma lugg som i lördags, lär inte få ner den sen. hehe hårspray <3
Jasmine.

Pluggis

Känner att vår blogg har varit ganska nere idag. Jasse är sjuk och jag har haft fullt upp med att skrvia på en No fördjupning om autoimmuna sjukdommar, så jag har inte haft så mycket tid att skriva... kom inte hem förrän vid halv 6 heller efterssom jag har varit och klippt mig :')... Min lugg är kort :O Känns as wierd nu i början! Försökte ta en bild och visa... men det syns typ inte hehe :') Pappa kom just hem med lite gott från affären som jag skickat efter så nu ska jag ta en paus oc sätta mig och svulla framför TVn :) C yah! 

 
Lite livsnödvändiga saker... och såklart, Dr.Pepper!
/My

Tantjalle

När allt blir så himla tråkigt om dagarna som sjuk, så bakar jag! Då blir man ju sysselsatt och så har man ju också något gott att smaska på senare när livet sviker (eller annars också såklart). Så bakning är en bra sak..!?
Ni får allt i bilder;




Min mamma har ätit hälften.. - Redan.
Jasmine.

100

Visste du att.. detta blev det 100:e inlägget för oss? :') Haha nej, antagligen inte. Jag har sjukt tråkigt och vet inte alls vad jag ska blogga om.
Sjuklingen jag,
Jasmine.


Sjuk

Gick inte på skolan idag, så jag missade engelska provet som jag pluggade sönder igår inför. Hostar och slemmar i halsen, hoppas verkligen jag blir frisk snarast för jag kan inte missa något i skolan eller på dansen nu känns det verkligen som.. Så jag läker såren med att lyssna på Kents nya album Röd. I fredags firade Kent det nysläppta albumet med att spela på Bowery hotel i New york med 200 inbjudna gäster, I wish I was one of them! :(

Sjukt underbart! Fem favoriter är Taxmannen, Sjukhus, Vals för satan, Ensamheten och såklart Töntarna.
Bästa bästa kent, hjälper när man är sjuk och skör.
Jasmine.

Smygtitt

Från fotograferingen :')

Vad har jag och säga? - LOL. (lägg märke till handen)
Jasmine.

Shoppingen

Bilder från vad jag köpte i veckan :)

Jeans, eller jeansleggings? Veromoda 200:-

Halsband Ur&Penn 50:-
Jasmine.

Damn

Vi hann inte göra klart headern ikväll, blev massa annat än att börja med den. Så när vi väl började så blev det lite sent.. Men imorgon har vi planerat att göra klart den! :) My åkte precis hem, så nu sitter jag här själv, känns lite ovanligt då det känns som hon bor här på helgerna hähä. :')

Efter gymnasiet är det jag och My som flyttar till Stockholm, fyfan vad skönt! :)
Jasmine.

På G

Sitter hemma hos Jasmine och har fullt upp med att fixa designen... har gjort klart hela grunden så nu ska vi ta bilderna och sen fixa klart små fix, sen är vi klar! Får se om vi hinner ikväll, vi får göra så gott vi kan :') Men nu ska vi ner på Willys och köpa något gott, sen ska vi ta kort :)
My.

Uäk

Sitter här och väntar på my, hon kommer om typ 15 min. :) Har hunnit sminka mig halft, så nu vet ni hur jag ser ut med ensast basen.. lalala :c

Och min lugg står rakt upp, det går inte böja den på något annat sätt.. Jävla hårspray.
Jasmine.

Morron!

Vaknade nyss helt tussig och trött... Kände mig tungen att kliva upp efterssom att jag måste duscha och så innan jag drar till Jasmine, inte för att jag tror att hon är vaken än haha :') Kanske inte blir så bra uppdatering idag efterssom vi ska jobba med designen, men vi ska göra vårt bästa! Men nu måste jag skynda mig om jag ska hinna med någon buss innan dagen är slut, dom gå så sällan på söndagar "/

 
/trollet.

...

Kom hem för ett tag sen, dödstrött! Glöm inte Psycho på femman klockan två, för den som orkar vara uppe alltså.. För jag tror jag kommer däcka snart. Bilderna på kläderna jag köpt får komma imorn för jag orkar bara inte ikväll, hihehi.. :')
 
Så går det när man tupperar bak luggen med 90172 ton hårspray. Då vet ni det.
Jasmine.

Been there done that messed around, I'm having fun don't put me down

Haha ja som ni ser i inlägget under så fick jag en liten snilleblixt och orkade inte vänta till imorgon, så jag ringde :') Vi pratade om gymnasium vid middagen och så fick jag för mig att jag ville flytta till stockholm och plugga vidare hehe. Nu så ska jag gå och lägga mig, det har varit en lååång dag! Imorgon ska jag ju va med Jasse och så ska vi ta bilder till nya designen, äntligen... börjar bli less på den vi har nu. Godnatt och sov så gott, vi hörs imorgon!


my ♥


Okej..


Shit förlåt!

Min uppdatering äger farfars sockar ju! :) Nej men, idag har jag endast hållt på med att fixa mig och städa/bädda nya sängkläder. Och nu måste jag skynda mig till Thaifesten (firar min moster Pranom) och mina föräldrar har redan gått, och de gick för en timme sen så jag är ganska stressad nu! Här får ni några usla cambilder på hur jag ser ut ikväll. Ska försöka hinna med fler inlägg ikväll också.. Försöka sa jag!

Mr. Poser posersson
Jasmine.


Slut för dagen!

Äntligen är klockan fyra och jag får sluta... måste bara städa golven och så sen är jag fri! Haha det märks att jag har haft mycket att göra va? ;) Men nu måste jag skynda mig så jag hinner bli klar till min buss!

Dagens låt:


/My

Pocky

Det enda possitiva med att jobba hos mamma förutom lönen är att jag får äta hur mycket pocky jag vill! :D

 
 


Såhär kul har jag just nu...




Man får bjuda på sig själv ibland
/My.

Kärleksmums

Igår bakade jag ju kärleksmums även känt som mocka-rutor/snoddas... tänkte lägga ut receptet igår men jag var så trött efter allt arbete att jag somnade efter att typ ha kollat på film i 10 minuter haha, förvånad? Nej va. Ialllafall, här har ni receptet på kärleksmums:

Du behöver:
2 st ägg
3 dl strösocker
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1.5 msk kakaopulver
msk vaniljsocker
100 g smält smör
1.5 dl mjölk
0.5 dl kokosflingor

Frosting:
40 g smör
0.75 dl mjölk
2 msk strösocker
1 msk kakaopulver
1 tsk mjöl


Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Vispa ägg och socker pösigt.
3. Smält smöret.
4. Blanda mjöl, bakpulver, kakao och vaniljsocker och rör ner det växelvis med det smälta smöret och mjölken.
5. Grädda kakan i cirka 30 minuter.
6. Under tiden kakan kallnar blandar man ingredienserna till frostingen i en kastrull.
7. Sjud sakta tills frostingen tjocknat något och bre sedan ut den över kakan.
8. Strö rikligt med kokosflingor över.


DONE!
/m.

@work

Sitter på mammas jobb som alla andra lördagar, har sjuk tråkigt... finns inte mycket att göra själv i en livsmedelsaffär annat än att typ eh.. äta? haha. Jag slutar om två timmar och då ska jag hem och fira pappa. Nu ska jag göra lite nytta och plugga spanska och skriva klart NO sammanfattningen.

 
/My.


Godmorgon

Vaknade just, blev visst ingen mer uppdatering och bilder på grejerna jag köpte idag. Dock var det kameran som fick slut på batteri, och den har laddat under natten så idag kommer det bilder. :)
Det doftar thaimat i hela lägenheten för morsan har lagat mat sen tio imorse, varför? Jo min moster firas ikväll, blir stor lokalfest och massa thaimat. Låter ganska bra :) Lär bli där ett tag och sen ska jag nog ut och träffa Moa vad jag vet, som vart bortrest i några dagar. I've missed her (ja och ni andra som vart bortrest också såklart!)

Ska ta mig ett bad nu, sen har jag mycket att göra. Men uppdaterar efter badet! :)
Jasmine.

Hemmafru?

De senaste timmarna har jag bakat, dammsugit, vikt tvätt, städat och diskat undan i köket... vadå hemmafru nästa? Jag borde fan har bättre betyg i hemkunskap! Vi ska fira min pappa som fyller år idag imorgon med en massa släktingar, därmed allt stök. Är iallafall äntligen klar med allt som skulle göras så nu ska jag sätta mig med min hallonsorbe framför någon film, för det har jag ta mej fan förtjänat!

/m

Just wanted to show you...

... an edit to my wishlist:



My.

Happy

Hemma från stan nu, fick med mig ett halsband och ett par jeansleggings (tror jag, eller jeans? aja!). Kommer bilder senare på det. Köpte också lite hemligt som tävlingspris, det är inget riktigt stort men något iallafall, ni får väl se imorgon eller på söndag :)
Har fixat några dokumentärer jag tycker verkar intressanta, "För ung för att banta" och "Jag skäms över min kropp (tonåringar)". Tror det blir en lugn kväll då jag är så förbannat trött!
Jasmine.

Mot stan nu

Ska ta bussen in (slippa den förbannade slasken!), spendera lite pengar och sen kommer jag hem glad iallafall! Låter bra, mmhm! :)

Dom här är så jävla bekväma, snygga och dom är lågt avskurna. Byxorna är som gjord för mig, och mina är så utslitna så jag vill ha nya, åkte in förra veckan men då sa de att dom slutat tillverka just denna modellen, VARFÖR?! Den verkade ju sälja bra! Iallafall så ska jag väl försöka hitta ett par som är lik iallafall..
Jasmine.

Silly boys they lovin' me so much, Silly boys you can look but you can't touch.

Kom just hem från skolan, levande! Det gick faktiskt jätte bra på badet.. klarade till och med att bogsera *stolt* Höll dock på att bli dödad efter skolan, killarna planerade att släpa ut mig eller Frida i slasken... men vår lärare var så snäll och lät oss gå tidigare :') Gud ska verkligen älska mig om jag klarar mig den här vintern med! Nu ska jag ta en dusch för hela jag luktar klor och äckel... later!

/My.


Slask

Idag slutade vi efter idrotten, typ vid tolv. Fy fan vad skönt säger jag! Förresten så hade ju jag idrotten, körde hård uppvärmning, lärde ut dans och så stretchade vi. Kan ju börja med att säga att.. dom har dancemoves. och riktigt bra kondition.. vilja har dom också. NOT, inget av dom tre haha men vad gör det (ok hälften gav väl in), i love them, kunde inte fått en bättre klass. Jobbigast var att gå hem för det var slask ute, fyfan det är det här jag hatar allra mest med vintern! :(

Böckerna förstördes, de blev "vågiga" av det blöta. Skorna blev dyngsura, håret det med och jackan fick jag hänga på tork när jag kom hem. :c
Jasmine.


Försovit mig

Pågrund av att jag satt uppe till tre igår och nöta Micheal dansen. Åke, best for you that i get mvg i gympa! :')
Kommer inte klara dagen utan att somna på någon lektion. (Somnat fyra gånger denna veckan) Hjelp :c

LOL..
hirrå hirrå.
Jasmine.

Gäsp!

Trött.. Oj vad det känns som att denna bloggen endast handlar om hur trött vi är eller hur mycket vi sover. Haha men sånt är ju alltid intressant.. Har suttit och lärt in mig Micheal Jacksons dance tribute som jag ska lära ut på gympan imorgon. Hoppas alla i klassen är med imorgon, för tänk vad kul att göra världens entré i matsalen; Introt på Beat it börjar dunka i högtalarna och 9Grön går in helt vanligt. Helt plötsligt börjar jag göra MJ moves och lite moonwalk. Sen hänkar alla på och kör dansen! FEEAATT YAAOO! Nej nu ska jag ju inte hitta på för mycket, fast det hade ju vart jävligt coolt ändå! :)
Typ såhär coolt:

Fett lack att man missade något sådant!
Jasmine.

Natt

Ska gå och lägga mig nu, är som alltid jätte trött... men jag har inte sovit något extra idag, var nära att somna i soffan typ 20 gånger men jag lyckades hålla mig vaken, bra gjort! Ni såg väll på EMA? Shit när Beyonce sjöng fick jag gåshud, det är obeskrivligt hur bra hon är. Imorgon har jag bad på gympan, så allt jag kan göra nu är att föröska sammla engergi, be till gud och försöka att inte drunkna... ja uppdaterar jag inte imorgon så vet ni ju varför haha :')


xoxo
/ M.

Sääär@msn

Såhär blev vår reaktion när vi såg vårt läsar antal..


Appropå knäppa msn konversationer, här har ni några till:






/my.

WOHO!




Kollade nyss våran statistik, och guess what? 50 läsare!
Och ni vet väll alla vad det betyder? TÄVLING!

My.


Mjukis

Har jobbat en massa NO ett bra tag, men nu ska jag ta en paus och sätta mig och kolla på EMA och ta det lugnt. Mjukisdressen är på och jag har laddat med glass och chokladsås, mys! Kan ju bara ge er en liten hint om att vi är välldigt nära vårt mål för tävlingen nu, så det är bara att fortsätta så ;)




/My


MTV EMA 2009


Nu klockan nio, missa inte! Kommer själv ihåg hur glad jag blev när Tokio hotel vann ett pris år 2007. Minnen :')
Jasmine.

Kom precis hem

.. från två danspass. Det blev ganska mycket stretching idag, och jag märker vilken skillnad och förbättring jag gjort sen i somras.. Har ju tagit en före-bild. Får bli en efter-bild till jul kanske? Målet är ju såklart att kunna gå helt ner i splitt och spagat och allt vad det nu är. Vi får väl se :)

Use your brain kids. Nu ska jag äta och duscha, hörs snart!
Jasmine.

Fixa vågit hår på 5 minuter!

Tänkte berätta hur ni kan greja vågit hår på 5 minuter, perfekt dagar då man inte har så mycket tid men ändå vill göra något lite "extra" med sitt hår...

Du behöver:
En plattång och aluminiun folie



1. Du börjar med att göra en enkel fläta


2. Sen tar du en bit aluminiumfolie och lindar runt flätan


3. Använd en plattång och dra välldigt sakta upp och ner i nån minut


4. Släpp försiktigt ut flätan och spraya på lite hårspray
(Bliden gör inte reultatet rättvisa!)

All done!
Märkte att min BH syns ganska väl på någon bild och jag ursäktar välldigt för det.

/My

Livet är en lekplats.

Fick igång min dator först nu, därför den sena uppdateringen... damn, dags att skaffa en ny kanske? Har inte gjort så mycket idag, lång skoldag, en tur till affären och sen har jag försökt att återuppliva min dator. Har inget intressant att säga nu som ni kanske märker, men jag ska bara ladda kameran så ska jag ge er ett litet hår tips sen ;) Vi hörs då!


Om ni inte redan har märkt det så har ett liiitet beroende av Dr.Pepper :')
/my.


Home!

Vaknade idag av att pappa stormade in och sa att det var snö ute.. Förvänta er ingen stor reaktion från mig. Det var typ "Mmm ok! Släck lyset, stick fort och stäng dörren" :') Kände att vägen hem från skolan i detta vädret skulle bli min död, så jag bad pappa hämta mig och påvägen hem åkte vi förbi och hämtade ut ett paket - Och vi visste inte alls vad det var i! Det var tydligen ett paket från Thailand, skickat hem av oss senast vi var där, alltså 1(!!) år sen. Snacka om segt! :o När jag steg ut ur bilen så var det halkvarning och storm (haha okej kanske överdriver, men jag gillar det inte!)

THIS ISSSSSS JUST THE STAAAAAAAARTTTTT OF THE BORSTA-AV-SKORNA-MED-SOPKVAST-TIMEEEE! :@
Jasmine.

SKOLA

Börjar 09:05, blir en liten snabb uppdatering. Spanska glosorna ska vara inpluggade tills idag. Har so läx-förhör också. Ska göra en dans tills imorn. Fan alltså Jasmine.

Fixade håret på mindre än 30 sekunder och nu måste jag springaaaaa. Buh-bye, later!
Jasmine.

!"#¤%&/()=)!!!!!1111

Fanshelvetesskittttt. Nu är klockan... väldigt sent och jag borde sova! Men såklart så sitter jag och pluggar i sista stund och får sova väldigt lite.. Jasmine, du måste verkligen ta tag i det här! :(

Avslutar med en bild från skolavslutningen, saknar mitt hår.. Saknar när jag orkade göra lockar.. Saknar att kunna gå ut i endast kavaj och tunika plus ett par leggings. Saknar! Usch.. tänk att det ska vara såhär kallt och äckligt väder tills i typ.. Mars?!?!+1 :c Men nu måste jag få mig lite sömn iallafall. Nanna sött! :*
Jasmine.

Eye makeup remover


Eye makeup remover från Nivea, finns att köpa lite överallt: på mataffärer, H&M, Åhlens osv. Priset varierar kanske lite, men den är billig och bra.

Börjar med att he på lite av Niveas Eye makeup remover på en bomullspad/bomullsrondell, sedan är det bara att torka bort sminket. Så enkelt var det =) Jag kommer fortsätta använda denna produkt för den är prisvärd, den svider inte, den rengör väldigt bra och snabbt, och är mycket enkel!
Jasmine.

 


Another day

Dags för mig att sova nu, trotts mina tre timmars sömn nu på eftermiddagen så är jag jätte trött! Kan man bli trött av att sova för mycket? Hmm... nått att tänka på, skulle vara en bra förklaring på mina sömnvanor :') Eller så är det väll min hjärna som håller på att gå i ide eller nått. Måste vara riktigt utvilad till imoron för då har vi bara "vanliga" ämnen ända till halv fyra, great! Jag kommer dö. Natti natti!

/My

Back in the days...

Idag när jag och Jasmine var på stan så tog vi en sväng upp till lekstugan för att kolla efter *hemligt* och då så hittade vi en massa studsbollar, och minnena kom genast tillbaka. Jag kommer ihåg när man sammlade på studsbollar och hade kanske 50 st i olika storlekar, färger och mönster som man knappt rörde men ändå var tvungen att ha :') Och lekar som boll 10:an och kråkan som lektes välldigt ofta på rasterna... I miss those times.


/my

Style by stars + Tiamo

= DAMN.


Skor från Tiamo, går att köpa hos Scorett 750:-
Klänning/Tunika
från Stylebystars.com 399:-
Jasmine.

Trötter

Oj förlåt att jag inte har uppdaterat idag, men sen jag kom hem från stan så har jag sovit på soffan igen :O Det är något som tröttar ut mig rejält, för mot middagen är jag alltid jätte trött och då slutar det ibland så illa att jag ligger och snarkar på soffan. Inte bra. Måste bara få skryta om mitt VG- i HKK på praktiska provet idag, inte så bra egentligen men för att vara jag är det ett stordåd! Nu så ska jag ta ett långt bad och sen blire sängen haha, men jag uppdaterar nog en gång till ikväll innan jag går och lägger mig :') Later!


My.

Trött..

Ska ta och sova nu en halvtimme eller så, sen blir det plugg som "#¤%& så jag vet inte hur min fortsatta uppdatering blir ikväll.

Charmig, men tyvärr så snarkar ju inte jag :')
Finns att köpa på fredflare.com 
Jasmine.

Världens mysigaste låt

Lyssnar aldrig sönder.. Blir helt galen i den på hösten/vintern då den är så himla mysig. I vintras var denna låt på repeat dygnet runt, antagligen så blir det så denna vinter med.
Thriving Ivory - Angels on the moon


Don't wake me cause i'm dreaming, of angels on the moon
Where everyone you know, never leaves too soon.

MIN låt. MIN. <3
Jasmine.

Mot stan

Kan säga att det inte blir någon tävling just idag, blev bara 46 unika igår. Faktist så ska jag in till stan nu, för att möta upp My och köpa tävlings-priset. Ni får väl helt enkelt se vad som finns att vinna då det blir 50 unika ;) Slutade tjugo över tre, och är jäävligt trött.. Så ska skynda mig in till stan nu och få det gjort... Sen blir det hem och ta det lite lugnt och plugga. Skönt med en dansfri-dag.

Måste nog ta och skynda mig nu, My väntar!
Jasmine.


Pinky

Fixade ju till mina naglar igår lite snabbt, och såhär blev resultatet:


Till denna simpla design använde jag depends nagellack nr. 48 (?) och några klistermärken sen ett lager topplack på det, done!
Nu ska jag gå och lägga mig, vi hörs imorgon... natti!

/m.

Psst!


Tänkte bara berätta för er att vi just nu är uppe i 43 unika besökare, och som jag sa tidigare så kommer vi ha en tävling vid 50 unika besökare. Så om det blir 50 eller fler ikväll, så kommer en tävling publiceras imorgon.
Vi får väl se om det blir en tävling imorgon eller inte, annars kommer den upp senare (när vi alltså fått 50 unika) :')
Jasmine.


Satin Pink



Satin pink nr. 77 från Isadora. Inne på affären så provade jag att lägga lite på handen, tyckte det såg fint ut så jag köpte med mig den hem. Dock så insåg jag att när man applicerar det på läpparna så blir det mer.. Glittrigt och ljust, som en highlighter. Men då provade jag med att ha ett lager fondation under läppstiftet och då såg det iallafall ut såhär;

Fortfarande ganska glittrigt och ljust, men ändå lite mer rosa - Som jag ville ha det! Men jag hade högre förväntningar, och det kostar runt hundralappen. Duger, men kommer nog inte köpa just detta läppstift igen..
Jasmine.


Puh..

Hade egentligen dans från 17:30 till 21:00 idag, men skippade första danslektionen så jag åkte och dansade klockan 18:30 istället och så kom jag hem för en stund sen. Är skittrött så jag ska nog gå och ta mitt bad nu, sen uppdaterar jag en liten sväng och sen måste jag faktist läsa lite till om Islam och sedan ska jag sova!

Ja det är sant att han är konstig. Vänta här får ni en till bild:

Ja.. vi har ju hundratals bilder på hur han ligger när han sover. Konstiga, olika ställningar.. Man kan ju undra vad som hänt med katta!
Jasmine.

Hungrig?

Blev ingen dans för mig idag, istället har jag sprungit fram och tillbaka till tvättstugan, äntligen är sista maskinen klar! Nu är jag hungrig... mycket hungrig... skulle kunna äta en häst! Tur att jag skickat efter mat från Bylla :') mums.


My.

Dear santa...


Ja tack.

/My


Photosession up next?


Var längesen jag hade photosession senast, och på söndag har jag och My planerat att hon ska komma hit och vi ska ha en rejäl photosession! Hoppas det verkligen blir av nu för jag är ivriiiiiiig! Saknar tiderna då jag alltid fotograferade, ska nog börja igen.. Har ni inte sett foton by me så är det bara att fråga så laddar jag upp några senare kanske :)
Jasmine.

Extra - volume Collagene


Enligt mig är detta den bästa mascaran jag använt hittills, har använt slut ett x antal och kommer fortsätta köpa den, dock är den rätt dyr då den kostar runt 160-170:- Men har man tur så brukar H&M ha den på erbjudande ibland, och då får man passa på!
Iallafall så tänkte jag visa hur det kan se ut när man använder denna sköningen.

Dock tog jag denna bild på kvällen en dag jag hade väldigt stressigt, så de är lite klumpiga längst ut. Men fransarna blir otroligt långa och fylliga vilket är det jag strävar efter när jag använder mascara. Visst är den dyr, men den är värd det!
Börja med att;
Böja fransarna, sen kan du he på första lagret och innan du böjer igen så låter du det torka, he på ett till lager, håll på så tills du är nöjd! Och blir det klumpigt eller om dom klibbar ihop, ta en enkel tandpetare och sära på dom :')
Jasmine.


Fixa bästa basen!

Jag tänkte rekomendera True match från L'oréal Paris som du hittar i de flesta affärer för ca 130 kr. Konsistensen är lätt och flytande vilket gör att den är lätt att applicera. Den är lätt att arbeta in och man slipper den där "kakiga" känslan. Den får ditt ansikte att se fint, slätt och naturligt ut. Är inte "hel täckande" vilket jag tycker är lagomt efterssom jag oftast inte använder det över hela ansiktet :')


Smarta knep:

* Använd en foundation som matchar din hudton. Att köpa en foundation som är för mörk är det värsta du kan göra för det får ditt ansikte att se onaturligt och orange ut. Vill du se brunare ut så kan du istället applicera lite solpuder efter att du har lagt din bas.

* Prova alltid din foundation på käklinjen, och inte på handen som ofta har en annan färg än ditt ansikte.

* Välj en foundation som passar din hudtyp. Har du en fet hy så ska du välja en som hjälper till att reducera glans i huden och om du har torr hy välj istället en med mjukgörande och återfuktande ämnen som gör ditt ansikte att se fräscht ut hela dagen.

* Applicera bara foundation där det krävs och kleta inte på mer än du behöver. Kanske räcker det med lite under ögonen för att täcka över de mörka ringarna för att ge ett lite piggare uttryck.

* När du hittat ett märke som passar dig investera gärna i en ljusare och mörkare nyans. Då kan du året runt mixa dessa så de passar just din färgton.



Lycka till!

/my

Sliten?

Jag vet inte vad det är med mig, jag orkar inte anstränga mig i skolan, jag orkar inte gå på min dans, jag orkar inte umgås med mina vänner, jag orkar inte bry mig... har tappat orken och viljan till det mesta och känner att allt är meningslöst. Kan bero på att all jävla tid och energi har lagts ner på skolan på senaste tiden och att jag har sömnproblem som segar ner mig något otroligt..

Men för att inte låta allt för depp kan jag ju meddela att blogg-lusten ligger på topp och vår statistik ständigt stiger :) Det är fortfarande inte så många, men vi har ju inte bloggat så länge heller? ;) Och ni har väll inte glömmt tävlingen? Vi är lite mer än halv vägs dit, men med er hjälp så ska det nog inte ta allt för lång tid! Nu ska jag äta nachos och feta mig (vet att du blev frestad nu Jasse ;) ). Sen hade jag tänkt uppdatera med ett litet smink tips. Men nu MAT, Later!


My.


Nightynight

Eftersom jag vart dålig idag med uppdateringen så lovar jag uppdateringar imorgon med dagens outfit, bilder, smink och lite annat. Så.. nu var det lovat och jag ska verkligen försöka hålla det!

Ska ta och läsa lite om hur median framställer Islam sen jag lägger mig.. Men tills dess, natti people.
Jasmine.

Bed time

Har suttit och pillat med mina naglar ett tag nu, blev så irriterad på dom där stenarna att jag bet av dom hehe, så nu har jag försökt fila bort nagellims rester i typ 2 timmar vilket inte gav ett speiellt bra resultat... mina naglar är alldeles buckliga och fula, sen målade jag på lite rosa nagellack så att det inte skulle se helt stört ut, men det hjälpte typ inte. Ska gå och lägga mig nu, är nått fruktansvärt trött, att sova tar på krafterna haha...


Godnatt sweeties
/My


Outfit

Här har ni dagens outfit:

Vit tröja - H&M
Grå väst - H&M
Jeans - JC (?)

(Bilden tagen med webbkamera, har inget batteri på kameran sry).

Sweatyyyh

Kom nyss hem från dansen, och jag hänger verkligen inte med.. Varken min kondition eller upptagningsförmåga funkar! Visst kan jag dansa men jag snappar inte upp stegen direkt, måste träna in dom länge innan jag kan de, och när jag väl kan de så går det väl bättre. Äh jag + jazz = dåligaste kombinationen men.. jag klarar knappt av streetjazz? Och jag som (erkänner bara tihi) är stenhård på street :o Sen kan jag passa på att berätta att på fredag, då har jag ledarskap i dans för min klass.. HAHA pinsamt säger jag, men tror jag tar en gammal vårshow dans och lär ut bara, hinner inte göra en ny dans.. Ska duscha. Uppdaterar later!
Jasmine.

Tröttare tjej...

Som ni märker så har uppdateringen idag varit dålig p.g.a skolan och att vi båda har dans, kommer nog se ut såhär många måndagar "/ Det gick btw as bra på learskapet idag, fick en massa berömm bara, ska kanske få hålla i fler klasser också... puh, trodde att jag skulle faila, men närå my är fixarn' :D Vaknade förresten nyss, var så trött när jag kom hem att jag typ däckade i soffan... tog en snabb tur till affären och köpte dr.pepper och K-bliss, kan inte leva utan!


/my.

Ops.. ny kateregori


De senaste 3-4 dagarna har vår statestik ökat med 5-10 läsare per dag, kanske inget att skryta om.. Men! När vi når 50 läsare så kommer vi hålla en tävling.. (Vilket antagligen blir snart) Så kom igen, hjälp oss nu ;)
Jasmine.


Fullt upp..

Sitter hemma och har fullt upp med att planera inför morgondagen då jag ska ha ledarskap med 6:orna på gympan... Har förberett en ganska simpel dans (hoppas jag iallafall :s) som jag ska lära dom o.s.v. Känner mig egentligen helt oförberedd och så, men men jag får göra så gott jag kan. Shit jag känner mig as stressad, har inte skrivit en planering och det krävs för G, och dansen är värsta b och jag kan den inte ens själv :'( PANIK!


en bild för att beskriva hur jag känner mig just nu.
/My.


Damn those nails

Satt och pillade med en snygg design på lovet, gjorde några prover på lösnaglar och ja nu bestämde jag mig för att föra över konstverket på naglarna.. Woho... Så jag bad My hjälpa mig. Here u go;

Detta är vad du behöver;
Tandpetare/såna längst till vänster (du fäster ytterst lite häftmassa längst ute i toppen på en av de två du ska ha)
Strass-stenar
Svart nagellack, det bästa kommer från Mavala.
Nagellim
Nagelfil
Så börjar du;
Börja med att ta bort gammalt nagellack, fila till dina naglar/lösnaglar lite "fyrkantigt" - you know what I mean. När du är klar, skölj händerna så bommul som fastnat eller liknande åker av innan du börjar måla naglarna.
När du gjort det, måla ett lager baslack innan du använder det svarta. Låt det torka och då kan du börja med det svarta.
När det torkat kommer vi till det lite svårare.. Det kan bli ganska pilligt. (Därför bad jag My hjälpa mig) Lägg nagellackslimmet som en "french manicure" över nageltippen. Ta sedan ena tandpetaren (med litelite häftmassa längst ute på toppen) och lirka upp en strass sten. Lägg den där den ska vara och ta andra tandpetaren och pilla av stenen från häftmasse-tandpetaren.
Fortsätt så och tillslut har du dessa naglar;

Glöm inte
att lägga lite extra nagellim ovanpå, så du är säker på att strassstenarna sitter :') (Hoppas ni fattade, om ni inte gör så kan vi säkert ordna en video)
Jasmine.


Movie tajjm!

Vi har laddat med krossad annanas och annat gott och ska mysa ner oss i sängen och kolla på film nu :)

Uppdaterar sen, poss!

/my.


Igår köpte jag..

Denna tröjan;

Zoul MQ 249:-
Jasmine.

Ops..

Glömde visst att ladda upp några bilder på detta..


Förra helgens shopping;
Extra volume collagene Sense
Masterpiece Max Sense
Satin pink läppstift Sense
Fondation
Perfect loose powder

Kommer inte ihåg några priser typ.. Men det får duga :)
Jasmine.

Godmorgon..

.. För ett tag sen.
Gårdagen var hyffsad, inte bäst men helt okej höhö. Då var den halloweenen avklarad.. Vi hann tyvärr inte uppdatera igår innan vi gick för annars skulle vi missat bussen. Men vi tog bilder under kvällen, så det lär komma upp här under dagen. My och Moa sov här iallafall, lalala vi låter bilderna förklara resten, ikväll.
Bästa starten på morgonen för mig:

Jasmine.

RSS 2.0